Fazilet Hanım ve Kızları - dizi iy emeklerinize sağlık güzel gidiyor

Fazilet Hanım ve Kızları Fazilet Hanım ve Kızları
dizi iy emeklerinize sağlık güzel gidiyor .azeriyim bizlerden fazla izleyen var dizini seviyorlar.böyle insanları sıkmayan diziler çok güzel çünki insanlar yorulmuş sıkıcı dizilerden .hep iy olun arkadaşlar .dizini erseye getirenler teşşekürler olsunlar .hep obrazlar güzel uyumlu iy .
her dizide bir takım uygunsuzluklar olur bazı şeyleride abartmamak lazım hakaretleri hiç sevmem bizler yakışmaz böyle şeyler .
yağ haz çok yakışıyorlar onlar olur çok iyler oyunculuklarıda güzel
bide yağız bence söyleyemeyrcek annesinin mezarına hazanla bağlı bence hazan arıyacaq onu kerime düşdüya one göre her halde yada başka bir şey amma sinan deqiq duymayacaq hazan baresinde . .bide neden seyriciler yağhazı sevmesin ki zaten hayatda zaten olmaz dediyin şeyler olur.bizlerden bakanlar seviyor..bende çok yakışdırıyorum karakterleri bir birilerine yukardakı arkadaş doğru söylemiş bizler seyrici deyilmiyiz yani başka ölkeden olmamız fark etmez seyrici seyicidir ..
bu dizide emekleri geçen her kese minnetdarım kendi adımdan .böyle iy olun sıkıcı olamayın en önemlisi benimçin bu. seyrici hep güzel annamlı şeyleri izler sizleri seviyoruz 😍
yorumumu çıkarmazsanız sevinirim 😍

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.