Fatih Harbiye - cem uyanır ve uyanınca bası ustunde yağmuru gorur.cem

Fatih Harbiye Fatih Harbiye
cem uyanır ve uyanınca bası ustunde yağmuru gorur.cem yağmura:yağmur sen ne zamandan burdasın. yağmur ceme: aksamdan beri burdayım cem. nasılsın kendini nasıl his diyosun .ağrın vilan yokdur insallah.cem yağmura:hayır sen yanımdayken hic bir ağrım szım olmaz.yağmur ben bi rüya gordüm.cok güzeldi.yağmur ceme:ne gordün cem.yağmur bi sen vardın bi ben vardım bide uzun bi yol.el-ele o uzun yolda yürüyoduk.sen bunun anlamını biliyomusun.
yağmur ceme: evet galiba biliyorum.cem yağmura:soylesene ne demek.yağmur ceme:cem ben seni seviyorum.cem yağmura:anlamı bumu.yağmur ceme:evet bu. anlamadınmı ne demek.ben seni seviyorum rüyanda elini tutmam bu anlamına geliyo.uzun bi yolsa seninle tüm omrum boyunca birlikde olmam anlamına.
sen ciddimisin yağmur.beni o kadar mutlu etdinki.bende seni seviyorum hemde cok.
onların boyle mutlu olması kadirin hosuna gitmiyodu.aslında onlar bir birlerine o kadar cok yakısıyodu ki,kadir onları kıskanıyodu.onları hastanede boyle mutlu gorüb fırlayıb gitdi.hastane kapısından cıkınca bi kadına carpıldı.kadının elinde ne vardısa hepsi yere dokuldü.kadir ozür dileyib.esyaları yerden topladı.esyaları verirken onun gozlerine bakdı.kendisi carpıldığı gibi kalbide carpıldı.kadir bu zaman ondan adını sorud.kız adım neslihan dedi.namı der nesli sende oyle soyle.kız o kadar tatli bi kizdı ki kadirin aklini basından aldı.kadir galiba ona asık oldu.
bu üc arkadasın hikayesi.hikayem kücük ola bilir ama onların kalbleri cok buyuk.boylece sonda kadir neslihanla cemse yağmurla evlenib.prensesler gibi bi hayat yasadı. tabi bu hayatda cadılarda oldu ama kücük ve goze gorunmez cadılar.
nasıl
kız yağmur cem ne diyo senaryolarımıza

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.