Fatih Harbiye - ( ) bunun icinde yazdığım yağmur arkadasımız yağmur.yani

Fatih Harbiye Fatih Harbiye
( ) bunun icinde yazdığım yağmur arkadasımız yağmur.yani sensin yağmur.ay bu kısımda o kadar cok yağmur isletdimki.
bir gün 3 arkadas bir ormana piknike giderler.piknik cok güzel gecer.lakin sonda güclü yağmur yağar.her kes panike kapılır.güclü sel gelir.cem ve kadir (yağmuru) aralar.(yağmur) cicek toplamaya gitmisdi.ama simdi cicek topladığı yerde yokdu.
kadir güclü yağmur kesene kadar saklanmak icin bi yer bulmaya gider.cemse (yağmuru) arar her yana bakar.sonra bunları sık gitdikler bi yer vardı oraya bakar.buda ne (yağmur) az kalsın çayda boğuluyodu.cem hemen caya atlar ve yağmuru kurtaarır.(yağmur) ceme ben sana bi hayat borcluyum.eyer sen olmasaydın ben öle bilirdim.iyiki varsın cem iyiki yanımdasın diyor.
3 arkadas eve gelirler once yağmuru evlerine bırakırlar .eve gelen cem mutlulukdan havalarda ucuyodu.
bu olaydan bir ay sonra cem buyuk bi trafik kazası gecirir.onu acil olarak hastaneye kaldırırlar.kadir ve yağmurda oraya gelirler.doktorlar cemi ameliyata almalıydılar.ama acil kan lazımdı.yağmur doktorlardan cemin hangi kan grubu olduğunu sorar.doktorlarsa o rh+ olduğunu söylerler.yağmur e benim kan grubum tutuyo der.yağmur ceme kan verir ve boylece onun hayatını kurtarmıs olur.
iste o gün yağmur cok iyi anlar ki ceme duyduu gercek ask.cunki ceme bi sey olucak diye cok korkmusdu.ve kendiliyinde cem hastahaneden cikdikdan sonra ona sırıl sıklam asık olduğunu soyleyeceyini soyler
yağmurum resim nasıl

Oy Ver

6.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.