Doğduğun Ev Kaderindir - barış mehdi karşılaştırrılmasına neden

Doğduğun Ev Kaderindir Doğduğun Ev Kaderindir
barış mehdi karşılaştırrılmasına neden giriliyor anlamıyorum. barışın şımarıklığı, zenginliği başka bir şey. burada mehdinin delikanlı ayaklarına yatıp etrafındaki kadınları kontröl etmesi. o kadınlar kendi kararlarını kendileri beremezler. ne yazıkki bu dizide de ablaların sunduğu resim öyle idi. mehdim sen bilirsin lafı her seferinde vardı. ilk defa zeynep ona dur dedi. kendi kararlarımı kendim veririm dedi. ozaman mehdi rotasını şaşırdı.
yukarda yazanlar bir konuda haklı olabilirler. mehdi kadınların saçının teline dokunmaz. ama kadınlarıda eşit, kendi iradeleri olan bir birey olarakda görmez. zeynep evlilikleri sırasında ona kaçkere öfkesini kontrol alması için yalvardı. tabi oğullar öyle yetiştirilmişlerki kendilerinde bir hata görmezler. anneleri onları paşam paşam diye pohpohlarlar. ortaya sinir küpü mehdiler çıkartırlar.
birde kadın ona emanetti nedemek? kadın bir eşyamı? neden bir erkeğe emanet edilsin. ne diye bu zihniyetden birde gurur duyuyorsunuz anneler? bu ataerlikten çıkın artık. bir kadın olarak bu zihniyeti desteklemeyin.

Oy Ver

5.5
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.