Diriliş Ertuğrul - ece hanım kosem in osmanlı'ya alakası yok diyenler

Diriliş Ertuğrul Diriliş Ertuğrul
ece hanım kosem in osmanlı'ya alakası yok diyenler belki kıyafetleri kastetmislerdir. çünkü o dizideki kıyafetler sanki amerikan kovboy filminde tekrarla barlarda olan barmen kadınların kıyafetine benziyor.
kaldı ki kosem in reytingi aşırı düşük. bir ay sonra final yapacağı söyleniyor. bence o diziye kendinizi fazla kaptırmayın. çünkü final yaptığında çok üzülürsünüz. perşembe günü izlenen bir sürü dizi var. onlardan biriyle devam edin. mesela ben yeter ve asla vazgeçmem ı izliyorum. tabi kurtlar vadisi ve koyduğumu izleyenlerden var. ama şu aralar yeter favorim.
dirilis gelince ilk bölümlerini izlemedim diye kendime kızıyorum. o zamanlar daha dirilişi kesfetmemistim. artık netten açıp izleyeceğim.
hele ki dirilişin bazı sahneleri var. ağlaya ağlaya böğüre böğüre izliyorum. çok güzel bir dizi. on sene sürsün. hatta gidip seti ziyaret etmek istiyorum. kıyafetler oba ordaki araç gereç ve çadırları yakından görmek istiyorum. bayan oyuncular at binip kılıç kuşanıp cenk ediyorlar. bravo bravo bravo

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.