Çukur - selamlar güzel sayfam♡ dün dizimi izledim ama birkaç eleştride

Çukur Çukur
Bahar🍁
Bayan
Bahar
2/2/2002 (22)
selamlar güzel sayfam♡ dün dizimi izledim ama birkaç eleştride bulunmak istiyorum.yeni karakter elvis mi enes mi tam bilmiyorum ismini herneyse işte o dahil oldu ama böyle bi abartı karaktere ne gerek vardı? dikkat ediyorum da diziye sonradan dahil olan karakterler hep nedense fazla abartılı sıradışı karakterler oluyo hararetli mararetli giriyorlar diziye ama sonradan ışıkları şup diye sönüyo.örneğin dizimize kimler dahil olmuş hatırlatıyım: feyyaz bey, doğukan, emrah amir ve elvis.şimdi bu karakterlerin hepsi normal insan gibi değil de izleyicinin dikkatini çekmek için fazla değişik tip olarak dahil ediliyo bence bu çok yalnış. ama onun aksine yamaç vartolu selim beyfendi gibi karakterler ne yaparlarsa yapsınlar bizim gözümüze hiç batmıyo neden? çünkü biz onları ilk bölümden beri izlediğimiz için onların herhareketine alıştık ta ondan.
kısaca tavsiyem dizimizin rengini hiç bozmamak adına fazla yeni karakterler eklememek ama her dizide olduğu gibi dizinin gidişatı nın uzatılması için yeni isimler tabiki eklenecek bu her dizide var ama lütfen fazla abartılı giriş yapmasınlar diziye.tadında bi karakter olsun çünkü çok komik duruyo dışardan😔 bide çukur mahallesinin bütün kadınlarını kaçırma planı da çok komik göründü.gerçekten koca mahallede birsuru adam var idrisin sürüyle adamı var niye engel olamadılar? bende bilmiyorum cevabı. sonra tamam kadınlar kaçırılmış biyere hapsedilmiş falan da bunların hepsi koçovalı ailesi için dimi e şimdi bu kadınların bitanesinin mi eşi ya da babası veya erkek kardeşi koçovalıları suçlamıycak? valla tamam çukur evimiz, idris babamız okey ama benim ailemi koçovalilar için kacirsalar benim suçum yoksa kimse kusura bakmasın idrisi babam olarak görüp sevip saysamda ona kızarım tepkimi de gösteririm.! orda bitanesi bile itiraz etmedi.şu sevgi saygı meselesi de fazla abartılıyo son bölümlerde..
neyse bu kadar eleştiri yeter bunları bende yazmak istemezdim ama bu diziyi çok seviyorum çok farklı bi tat veriyo izlerken bunun için bazı sahneler abartıldığı zmn çok sinirleniyorum çünkü gerçekten bu denli fenomen bi diziye o sahneler hiç yakışmıyor :( konuyu saçmalarlarsa bile ( ki toparliycaklarina inanıyorum) ben aras ve erkan için doya doya izlemeye hazırım.bu ikili beni benden alıyo hele o dans sahneleri gülmekten yıkıldım ya😂 yamaç&vartolu sizi çok seviyorum dizinin yıldızları kesinlikle sizsiniz❤ :)
dizinin şarkılarına diyecek tek kelimem: efsane.

bu arada dizimiz 2.nci sezon kararı almış hem çukur oyuncuları adına hem de çukurcanlar adına çok sevindim inşallah hep böyle efsane bi dizi olarak devam eder :)
#çukurdizimiz
#vartoluabimiz
#yamaçcanımız'dır.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.