Çocuklar Duymasın - -bu sezon içi boş olmuş. teog la bir concept

Çocuklar Duymasın Çocuklar Duymasın
-bu sezon içi boş olmuş. teog la bir concept yakalamışlardı. o da kalkacağına göre iyice boş olacak.
-gurme cansel ve eşinin dizide olması gerekiyordu. konu çeşitliliği , pskolojik analiz , çözüm ve komedi getiriyorlardı diziye. birden bire yok oldular.
- havuç yok. ama kardeşim evde de hiç bahsi geçmiyor??? hadi diyelim yurtdışında yine de mi oğlunun bahsi evde hiç geçmez?
- havuc un ablası. neyse o zaten gereksizdi, hiç bir zaman bir ağırlığı olmadı dizide ki olabilirdi. konu katardı. evlilik problemleri, boşanma, çocuk sorunu, kariyer krizleri , boşanmış arkadaşlar eve gelir akıl verilir, birşeylerle oynanabilirdi.
- emine'nin kaynanasının durumu nedir? ne gereksiz bir karakter???
- zero'nun kızı konuşamıyor. diksiyon yok. rol de yapamıyor. öteki çocuk daha iyi.
- haluk ve meltem e rol yapamıyor deniyor. gayet de iyiler. gayet de doğallar. ama haluk dizide yaz sonu herkes bronz iken , bir tek o tebeşir gibi dolaşıyor. yüzündeki kan çekilmiş sanki. hayalet gibi. şunun makyajına bir el atın.
- evin dekorasyonu korkunçççç
- millet giyime , gelire takmış. bu insanlar eğitimli, kariyer yapmış, beyni ile iyi kazanan "b" segmentini oynuyor.tabii ki de iş kıyafetleri giyecek meltem. gayet de iyi.internet alışveriş torbalar fln demişsiniz. yahuu bugün 20 tl ye bluz var internette. sanki 2000 tl lik bluz mu gördünüz??
- neyse, sonuçta konular bağlanamamış. gurme ve karısının olmayışı işi sekteye uğratmış. teog bir yere kadar ki yeni konu bulmalısınız. şu hüseyin in anayı köye uğurlayın. havuç u çok iyi planlayarak geri getirin. belki ilişki krizleri, iş atamaları, haftasonu muzik konserleri etc gibi. çok eksk var çok. acele ile hazırlanmış bir sezon. beklentinin altında

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.