Cesur ve Güzel - hic star gormesek tamam eyvallah dicez😊..kadini milyonlar

Cesur ve Güzel Cesur ve Güzel
hic star gormesek tamam eyvallah dicez😊..kadini milyonlar seyrediyor diyosun da emin ol bir o kadar milyon da bu kadinin populeritesini sorguluyor surekli.starmis!!neyin stari ,yeteneksizligin mi???oyle kolaydi star olmak..bir kac sene sonra guzelligi gittiginde gorucez bakalim ..starmiymis neymis???
herkes yakiskli bir adam ve guzel bir kadini seyretmek ister ama yetenek olmayinca tek basina guzellik de yetmiyor.ben tahammul edemiyorum kendisini izlemeye.diziyi bıraktim..
asli enver,elcin sangu ve neslihana gelince,bana gore asli enver agir kacar kivanca. agir tipler kivanca gitmiyor.elcinle iyi bir ikili olabilirler aslinda elcin hanim kapris yapmadiginda ve erkek arkadas baskisindan sıyrıldıgında.yetenekli ama profesyonel gelmiyo bana .neslihan favorim olmasa da kara sevdadaki performansiyla kendisiyle ilgili tum on yargilarimi yikti.ona bile olmaz derim olur gormek lazim.
aslinda benim erkek ve kadin oyuncularla ilgili genel gorusum,sadece kivanc degil populer olanlarin cogu hem yetenekli hem de cok yakiskli.kadin oyuncular icin aynisini soyleyemicem.sönuk kaliyorlar genelde.mesela arkadasin biri onur tuna'yi besktas'ta gormus.'neydi o be?? dönüp bakmadan duramadim diyor.bu etkiyi yasatabilecek bir kadin oyuncu varsa soyleyin duymak isterim..ama kesin olan birsey varsa o da bu saydigimiz isimlerin tuba'dan oyunculuk konusunda kat ve kat iyi olduklari ..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.