Bir Garip Aşk - selam millet :)) ya o ne bölümdü :)) o ne sahnelerdi öylee

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
selam millet :))
ya o ne bölümdü :)) o ne sahnelerdi öylee 😍😍 tek kelimeyle ba-yıl-dım :)) khushinin koşarak arnav ji ye sarıldığı sahne daha sonrasında kaçarken saklandıkları yerde sarıldıkları sahne arnav ji nin ateş böcekleri bulduğu sahne :)) vee o malum sahneler :)) arnavın niyeti neydi anlamadım ki 😂😂 khushi de kaçtı zaten :) çok da güzel yaptı.. helal khushiye .. :)) bişeyi anlamadım khushinin elbisesinin kolu yırtıldı diye arnav üstünü değiştirmesini söyledi ama sonra giydiği kıyafet yırtık olandan daha beterdi.. :)) arnava dar gömlek ve atlet çok yakışıyor.. ama dizide genellikle üzerine iki beden büyük takım elbise giyiyor.. ve gerçekten hiç yakışmıyor.. ama bu bölüm çok tatlıydı arnav jii :)) tam kavuştular derken yine mi ayrılık?? :( ama arnavın en son khushi yakalanmasın diye yaptığı.. içim bi tuhaf oldu :(( sevginin gücü mü desem :)) ya arnavla khushinin kaçtıkları sahneyi kaç kere gösterdiler sayamadım .. :) tüm mantıksız sahnelere rağmen çok güzel dizi :) beğenerek ve severek izliyorum :))
kardeşim ben şarkıların evvela çevirisine bakıyorum.. ama dediğim gibi fevkalade sözleri yok.. yine de kulağa hoş geliyor.. bide sen o kısacık rabba ve ye vurulduysan bide sözleriyle olanını dinle bence.. çok harika :)) enerjik hint şarkılarını bende sevmiyorum.. ama hüzünlü olanlar gerçekten çok güzeller :))
bide bişey sorcam bilen biri yazabilir mi "rabba ve" nin sözleriyle olan uzun verdiyonunun adı ne? ben indirdim telefona ama kısa olan geldi.. diğerinin adını bilen varsa yazabilir mi lütfen?
silindi mi yorumum??

Oy Ver

7.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Güzel

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.