Bir Garip Aşk - merhaba kızlar sizler nasılsınız, şu an da ben biraz

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
merhaba kızlar sizler nasılsınız, şu an da ben biraz sinirliyim çünkü bir garip aşkın tekrarını izlerken tamda beklediğim sahne geldi derken (khusi 'nin arnav'ı öptüğü sahne)o kısmı kesmişler . yani akşam izlediğimiz bölümden kesinti yaptılar. orayı keseceklerine , syam'a ait bölümlerden kesinti yapsalardı. o zaman sinirlenmezdim. moralim bozuldu😡. dizinin en güzel sahnelerinden bir tanesi yaa... arnav ve khushi 'ye ait bölümlerin tamamını verin lütfen rica ediyorum. aslında aynı anda kanal 7 ' nin türkiye yayınını cep telefonunda da takip ediyordum ama orayı da kaçırmışım o yüzden türkiye 'de de aynı sahne verildimi verilmedi mi bilmiyorum . sizlerden cevap bekliyorum.
artık akşam ki bölümü izleyince moralim yerine gelir. bu akşam benim kızlarla ışıkları da kapatıp patlamış mısırları da alacağız dizi keyfi yapacağız. bu bölümde arnav ' ın khushi ' ye olan ilgisi iyiden iyiye belli oluyor. bu durumdan anneanne ile anjali de hoşlanıyor. tabii bu olanlar onlardan da kaçmıyor . syam 'da arnav ve khushi ' nin yakınlaşmasından rahatsızlık duyuyor. sizleri seviyorum arkadaşlar
** arnav 💓khushi ** lmny** 😎 görüşmek üzere

h
merhaba aysucuğum "lmny " almanya güzeli benim. ismimi söylemek istemiyorum dediğim için bu ismi bana gamze verdi. laf aramızda hoşuma gitmedi de değil 😁. kimin hoşuna gelmez ki, aslında ismimi söylemekte bir sakınca da yok. benim adım "nuray " 14 ve 16 yaşlarında iki kızım var 25 senedir berlin de yaşıyorum. türkiye 'de ankara'lıyım.

Oy Ver

4.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.