Bir Garip Aşk - selamlar:) merhabalar:) tünaydınlar benim aşk, masum, efsana

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
selamlar:) merhabalar:) tünaydınlar benim aşk, masum, efsana , unutulmaz ve tek sayfama...:) aslında ütopyada var ama orda kimse olmadığından burası tek sayılır:) hayata yeniden başlamış gibi mutluyum:) sanırım buraya yazmayalı 1 hafta falan oldu:( biraz kendi kabuğuma çekilmeye ihtiyacım vardı. şu anda tüm herşeyi sıfırladım unuttum boşverdim. çok huzurluyum:))) ve sayfama kavuştumm:)ay yağmurum zaten bir garip efsane bir daha böyle bir dizi gelmez:))aşırı mutlu olmamın bir sebebide günlerdir bağımlısı olup okuduğum kitabın sonuna gelmiş bulunmaktayım. veee mutlu son♥dünden beri kendi kendime mırıldanıyorum 'çokmu şaşırırsın cehenneme kar yağdırsam? benimle yan . benimle yan' ... bu kitap efso ötesi harika ya " benimle yan " kitabı bu arada:))) kısaca bugün günlerden güzellik benim için
mihom meleğim bloomum. korkma gelmen için seslenmeyeceğim. ki hiç gel diye seslenmemiştim . haber vermen için seslenmiştim. bu sefer helalleşmek için sesleniyorum. eğer o yorumumu okuduysan kırılmışsın. ve benim öfkemi tahmin edebiliyorsundur arnavdan. sana kırgındım. senide kırmak istedim. ama artık geçti. ben seni affettim. sende beni affet lütfen mihom. biz tanışalı 3 ay oluyor sanırım. her ne olursa olsun güzel günlerdi. sana çok teşekkür ederim gerçekten beni çok mutlu etmiştin:) benim senin üzerinde bir hakkım varsa helal olsun. sende helal et lütfen:) hoşçakal bloomum:))
iyi akşamlar arkadaşlar. can yoldaşlarım bildiğiniz üzere adını sen koy dizisi aşırı bir garip aşkın kopyası. bilmeyenlerde bilsin artık. lütfen dizimize sahip çıkalım bu yapılan düpe düz hırsızlık. lütfen bu yorumumu okuyan herkes adini sen koy sayfasinda bu duruma tepkisini koysun. yalnız bırakmayın beni. dizimize sahip çıkalım. gazamız mübarek olsun yoldaşlarım:) haha:)2 dk ciddi olamadım be. :)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.