Bir Garip Aşk - 01:09 benim cevaplarım 1)ya ben arnavın zekasını çok

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
01:09 benim cevaplarım
1)ya ben arnavın zekasını çok seviyorum. tüm kararlarını kendisi veriyor özgür ruhlu. kimsenin dolduruşuna gelmiyor. sevdiği insanı yarı yolda bırakmıyor.
2)bence arnav tabi ki.
3) ne yalan söyleyeyim hiç bir hareketini yanlış bulmuyorum.khushiye kötü davranmalarını bile. onun yerinde ben olsam da aynı onun yaptıklarını yapardım. çocukluktan insanlara karşı güveni kırılmış bikere.
4) doğruydu. sorsa khushi yok diyecek. shiyam yine bir takım oyunlarla arnavın aralarında ilişki olduğunu düşünmesini sağlardı. hani khushiyi zamanla tanıyıp ona güvenmesi daha iyi oldu onun için. başka türlü hep bir şüphe olurdu.
5) bu soruya önceden kesinlikle arnav derdim. çünki biz tv de arnavı izliyoruz barunun karakterini bilmiyoruz. ama barun türkiyeye geldikten sonra onun ne kadar mütevazi çekingen mahçup biri olduğunu anladım. ve artık cevabım kesinlikle barun.
6)barun 28-29 yaşında gösteriyor. ama gerçek yaşı sanırım 32 falan.
7) tüm hint dizilerindeki gibi bu dizide yönetmenin sahneleri fazla fazla tiyatrolaştırma huyu vardı. mesela khushi elleri ayakları bağlı yolun ortasında yatarken onu kurtarmaya çalışan arnavı hayduklar khushinin yanından uzaklaştırmaya çalışıyor. ve arnavın ordaki sanki mistik güçlerini kullanıyormuşcasına khushiye doğru uzattığı elleri. biraz saçmaydı. onun dışında senaryo oyuncular mükemmel hepside.
8) arnavda şımarıklık yoktu sadece herşeyini kendisi kazanmış ve çok zeki olduğunu düşünen birisi bununla beraber kimseyi dinlemeyen kendi karalarını kendisi alan. öfkesinin nedeni annesi ve babası. aslında sadece babasına öfkeli. onu yıllarca içinde tuta tuta hiç öfkesini aşamamış. ta ki khushi gelene kadar.
9) hiç final olmasın isterdim. zaten son bölümleri romantik komediydi. daha fazla uzatabilirlerdi. ne bileyim. khushi hamile kalırdı.gece yarısı abuk sabuk şeylere aşererdi. mesela arnavın kendi elleriyle jalebi yapmasını isterdi yine. keşke:(
10) biz susalım reytingler konuşsun canısı:)
bence bunlar.
bir garip aşkı çok özledim.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.