Benim Hala Umudum Var - Yorum attım ama anlaşılan silinmiş ... Si

Benim Hala Umudum Var Benim Hala Umudum Var
Berkoktayaşığı
Bayan
1/1/2008 (16)
Yorum attım ama anlaşılan silinmiş ... Si Şükrü Özyıldız tiyatro kökenli onun oyunculuğunun önde olması zaten onun bir borcu çünkü o tiyatroyla başlamış bu işe ama Berk OKTAY modellikten oyunculuğa geçti. Bugüne kadar rol aldığı her dizide de bir ton ustayla çalıştı hepside onu oğlu gibi sever. En büyük örnekleri Melek Baykal ve Yeşim Gül... Olay şu hepinizin zorla anlamadığı..
Şükrü Beyaz Show'da da gördüğümüz üzere kendi karakteri de ozan gibi neşeli, eğlence düşkünü, hafif gevşek, affedersiniz tam bir züppe ya da daha elit bir tabirle playoy (!) tıpkı dizideki ozan gibi Şükrü de öyle bu yüzden buna rol yapıyor diyemeyiz adam kendini oynuyor çünkü kendi karaterini ozanı Hakan karakteinde bir hayal edin sizce Berkin verdiği asaleti o mesafeyi verebilir miydi ? HAYIR ! Çünkü tek düze karakter yukarda kullandığım tabiri tekrar kullanacam isterse yorumum silinsin ama ozan kavga sahnelerinde özellikle zerre kadar ERKEKÇE davranamıyor yemin ederim eli maşalı biri olsa umut vurduğu gibi yerle bir eder !
çünkü adamın her tarafı ayrı oynuyor ! Adrenalini yüksek sahneleri BAŞARAMIYOR ! Oyuncu dediğin her role girer ona o yüzden direkt olarak süpper oyuncu gözeyle bakamayız !
Bu demek değilki Berk süpper oyuncu ama Şükrü'den daha tecrübeli hangi sahnede nasıl tepki vereceğini gayet iyi biliyor... Berk'in esas karakteri aslında arka sokaklarda oynadığı Sinan ile çok fazla örtüşüyor Hakan ise ona iş açısından çok uzak olmamakla beraber soğukluğu ve katılığı bakımından uzak yani berk orda kendini oynamıyor ROL YAPIYOR ! Ama hüzünlü ahnelerde Hakanın o olgun tavırları gidip yerine bildğin masum çocuklar gibi ağlayışlar gözyaşları alıyor. O sert katı disiplinli adam Umut'u gördüğü anda bildiğin saf aşık moduna geçiyor. Ama bir bakıyosunki öyle sahneler geliyoki aşık olduğun o bakışlardan alevler fışkırıyor ! BAKIŞLARINI EN İYİ KULLANAN OYUNCULARDAN BİRİ! Yani kısacası OYUNCULUK YAPIYOR !
Yakışıklılık meselesine gelmeyecem mütevazi aşktan adamımmın da dediği gibi göreceli kavram ! Dünki bölümde e vücud meselesini gördük ki zaten bu konuda aşık bile atamaz Berk ile o modellikten gelme...
Gelelim Hakan Ozan meselesine ! Dün Musa Umut'a ne dedi ? Eğerki Hakan ile karşıma çıkarsan bir kurşun sana bir kurun ona gibi birşey söyledi. İşte sırf o replik bile esas aşkın HAKAN VE UMUT olduğunu gösterir. Olaylar Hakanla Umuta döndüğünde işler daha çok kızışacak bu onun işaretiydi. Hakan Umut! affedersiniz köpek gibi aşık bunu o bakışlarda göremeyen gitsin kendini boğaz köprüsünden aşağı atsın ! Ozanın ki ise artık aşk değil TAKINTI ! En büyük sebebi şu Umut'u Hakan'a KAPTIRMAMAK. Derdi sadece bu Umut'a Gerçekten aşık diyordum ama artık değil hele dünden sonra .....
İŞİN TUHAF NOKTASI ŞU ! DAHA DÜNE KADAR HAKAN!A ARKADAŞININ SEVGİLİSİNE YAN GÖZLE BAKTI YOK ELİNDEN ALACAK YOK SEVMESİN YOK UNUTSUN UNUTAMZSA ŞERFSİZİN ÖNDE GİDENİDİR DİYENLER YAZIKKİ ŞİMDİ GEÇMİŞLER ŞURDAKİ YORUMLARDA UMUTU O KADAR SEVMESİNE RAĞMEN ORTALIĞI GÜYA KASIP KAVURAN O AŞKIN BÜYÜK KAHRAMANIN DÜN YAPTIKLARINI SAVUNUYOLAR ! ADINA AŞK DEYİP.... OZAN DİYELİMKİ İÇKİLİYDİ O OLAYLAR OLDUĞUNDA.. SONRADAN NEDEN ONUN YANINA GİTTİ ? BUNUN CEVABI VAR MI ? YOK !!!
SENARİSTLERİN 1 GECEDE TUZLA BUZ ETTİĞİ O AŞK BİRKAÇ BÖLÜME YENİDEN BAŞLAYACAK VE BU DEFA ÖYLE BİR BOMBA PATLAYACAKKİ GERİ DÖNÜŞÜ ASLA OLMAYCAK !
VE GİZEM'İN RÖPORTAJDA DEDİĞİ GİBİ BİRİNİ SEVDİ DİĞERİNİ DE SEVECEK AMA ONA İLKİNDEN DAHA ÇOK GÜVENECEK ÇÜNKÜ HER NE KADAR UNUTTUM DESEDE HAKAN UMUT'A HAYATINI ÖNÜNE SERECEK KADAR AŞIK ... MUSA'YA RAĞMEN BAKALIM BU AŞK NOLACAK ?
BAKIN TEKRAR SÖYLÜYORUM BU İLK VE SEN SEVİYELİ YORUMUMDU BİR DAHA HAKAN'A AHLAKSIZ BİRŞEY DİYENİN SEVİYESİNİ DENİZ SEVİYESİNE İNDİRMESİNİ DE BİLİRİZ BİZ ;)
SONUNA KADAR HAKAN <3 SONUNA KADAR BERK OKTAY <3 HAKAN <3 UMUT

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.