Benim Hala Umudum Var - Erkan PETEKKAYA sevdiğim oyunculardandır ama burada

Benim Hala Umudum Var Benim Hala Umudum Var
Berkoktayaşığı
Bayan
1/1/2008 (16)
Erkan PETEKKAYA sevdiğim oyunculardandır ama burada konu çok saptırılmış kendisi diziye sadece konuk oyuncu olarak katıldı yai o hesaba göre işte güye asudenin şu an metenin elinde olan şirketinde Dila Hanım dizisinde oynuyo asude sadece onu kendi tarafına çekmeye çalıştı hepsi bu sadece konuk oyuncuydu ... Diziye girme ihtimali yok ! Benim Hala Umudum Var!ı da Dila Hanım!ı da aynı şirket yapıyor GOLD FİLM ... aynı oyuncusunu iki dizide oynatmaz sadece konuk alır ...

Diziye gelince dramalar senaryo yazarı kraliçesi Deniz Akçay insaları daha ne kadar oyunca edecek acaba ?
18 bölümdür tüm berkotikler gizemin çoğu fanı diziyi en başata gizem berk dizisi diye görüp de müthiş ikili izlemeye karar verenlerin çoğu tamı tamına 18 bölümdür HAKAN VE UMUTU bekliyor istiyor !!!!
ARTIK SABIR TAŞI ÇATLADI YETER ! HAKAN VE UMUTU İSTİYORUZ YA O İKİLİ OLUR FAZLA UZATILMADAN BÜYÜK AŞK BAŞLAR REYTİNGLER ARTAR YA DA O ERGEN TAYFASINI İZLETMEYE DEVAM EDERSİNİZ MİLLET NETTEN İZLER REYTİNG DİYE BİRŞEY KALMAZ !
6.bölüme kadar hadi tanışsınlar diye bekledik 3 lerde 4.15 lerde sürünen dizi (üstelik birinci kuşak yayınlanmasına rağmen ) berkin girdiği hafta daha doğrusu sahnesinin bol olduğu hafta 5.22 aldı ! ondan sonra herkes ötmeye başladı bhuv yeni sezona girer diye ;)
Bu millet salak değil kaç bölümdür uyutuyosunuz yeter ! Anladık aşkı sağlam temele kuracaksınız da bu kadar da olmazki kardeşim yeter ! YA HAKAN <3 UMUT OLUR YA DA REYTİNGLER 3.15 3.20 LERDE SÜRÜNMEYE DEVAM EDER !!!
SONUNA KADAR HAKAN <3 SONUNA KADAR BERK OKTAY <3 HAKAN <3 UMUT

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.