Aşk Yeniden - diziyi başlarda severek izliyordum ama sonradan bazı şeylerden

Aşk Yeniden Aşk Yeniden
diziyi başlarda severek izliyordum ama sonradan bazı şeylerden ciddi derecede rahatsız olmaya başladım. önce şunu söyleyeyim: bu dizide sevdiklerim sadece fatih ve selim.
fatih çok samimi, sempatik ve komik bir adam. türk yapımı diğer aşk dizilerindeki esas oğlanlardan bir farkı var bence samimiyet, doğallık ve tabi ki buğra gülsoyun oyunculuğu. selim bebeğe hayat veren yağız ve yiğit adlı ikiz bebekler de çok tatlı maşallah. ama bu diziyi sevmeme engel olan çok büyük bir sorun var ortada. dizide kız kaçırmaktan denize adam atmaya, silah zoruyla iş yaptırmaktan bebek kaçırmaya kadar her türlü şiddet unsuru var. derin şevket, zeynepin amerikaya gitmesinden fatihi sorumlu tuttuğu için yeğenine damadının kız kardeşini istiyor, yani bir nevi berdel yapmaya çalışıyor.
aile bu isteğe karşı çıkınca, derin şevketin isteği üzerine orhan kızı dağ evine kaçırıyor. derin şevket, selin ile orhana imam nikahıyla zorla evlendiriyor. ayrıca bazı bölümlerde derin şevket kardeşine, hatta bazen kızına bile kadını küçük düşürücü şekilde davranıyor.ama dizi romantik komedi olduğu için ve bazı replikler gerçekten komik olduğu için seyirci bu şeylere kafa yormadan gülüp geçiyor.peki seyirci gerçekten neye güldüğünü farkında mı?

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.