Aramızda Kalsın - Sokakta yakınımız fenalaşırsa hemen hastaneye gideriz

Aramızda Kalsın Aramızda Kalsın
Sokakta yakınımız fenalaşırsa hemen hastaneye gideriz eve değil oyuncular mimik gösterecek diye abartılı davranıp eve gidiyorlar .Yetmiyor tuvalet önünde doktor getirelim mi deniyor. Türkiye'de eve doktor gelmiyor.
Hava muhalefeti nedeniyle vapur seferi iptal deniyor,yaprak kıpırdamıyor dışarda. Evin annesi nedense sürekli iğrenç tıkınıyor abartılı hep aynı şekilde hastalık numarası yapıyor.Sürekli seyrediyorum konu sıkıntısı çekilip süre kazanmak için gereksiz uzatmalar yapılıyor.Evdemi oturuyorlar gündüz çalışıyorlar mı ,lokantada mı arabada terlik mi satıyorlar bellembelirsiz. Gereksiz roller var platonik aşık için özel senaryo yazılıyor sanki.Başı kanıyor çocuğun eczane aranıyor niye hastaneye gidilmiyor.Halı ne kadar öne çıktı zaman kazandırdı,koca borcu kapadı.Daha birçok şey var.
Bence kıza artık dükkanın yerinin sahibi olduğu söylenmeli .Bizler yalancı bir aileninin dizisini ailece izlemekten imtina ederiz.Uğur Yücel büyük sanatçı bu dizi hafif kalmış gibi.Birşeyler yapılmalı,sadece hataları yakalamak için izliyorum. Sıkılmaya başladık.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.