Adını Sen Koy - bir dizi bu kadar saçma olamaz. bu kadar açılmayan konular

Adını Sen Koy Adını Sen Koy
bir dizi bu kadar saçma olamaz. bu kadar açılmayan konular varken hep aynı şeyler çekiliyor.zaten super bir dizi deyildi amma insanlar yenede izliyordu.seyriciler çocukmu sizin için bu ne donuk suratlar sahneleri atlamak nerden nereye fırlamak bunlar ne seyricinin gözünden hiç bir şey kaçamaz bunlarıda bilmiş olun şimdi şu yorumum çıkarırsınız herhalde böyle giderse iy yorum gelmesini beklümeyin insanlardan .diziyi belki toparlaya bilirsiniz amma bu gidişle ceht bile yok.annamsız senaryo uygunsuz çekim ve ifadeler başda izlemeye belki neden vardı amma şimdi...
zehra ömer çok amma çok soğuk sonuk küçük kız bile onlardan daha canlı oynuyo .belki benim bu lafımı doru bulmayacaqsınız amma görünen köy kalavuz isteme benim gördüyümü çok insan görüyor.daha iy başarılı ola bilunir amma nerde insanları soğuttdunuz sabahla keremde zehra ve ömeri taklit ediyo şimdi üstüne salim cevriye koray özge çok güzel olucaq aynan onlar gibi .bi farklı olursa yenede nese amma nerde.evde annrm bile bıkdığı halde bakıyo nedeni alışkanlık yapması her gün aynı saatde sonuç etibariyle bizde görüyoruz dizni amma insanların sabrda bir yere kadar.
şu diziyle ilgilenlere seseleniyorum son kes insanları yormaya hiç kimsenin hakkı yok . dizini ne yapardənız bilmiyoruç amma iyci öldü pölesi bir durumda dizi .

Oy Ver

5.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.