Adım Farah - acaba bu diziyi izleyen ve çok beğenenler içinde dizideki

Adım Farah Adım Farah
acaba bu diziyi izleyen ve çok beğenenler içinde dizideki gerçek mesajı anlayan var mı, çok merak ettim doğrusu?
çünkü bu bir aşk hikayesi değil!
bu dizideki asıl mesaj gerici toplumların ve gerici zihniyetlerin kadına uyguladığı şiddet ve de bunların başında iran geliyor. çok mu beğendiniz farahın annesinin yere zincirlenmiş halini??? gerçekten keşke bitmeseydi de biraz daha izleyip zevklenseydiniz!
eğer diziyi son anda çark edip bir aşk ve kurtuluş hikayesi formatına sokmasalardı çoook daha önce bitecekti. bunu anladılar hemen çark ettiler de hiç değilse biraz olsun diziyi kurtarabildiler. yoksa bu diziyi ne demet özdemir ne de engin akyürek kurtarabilirdi. ayrıca öyle ahım şahım bir oyunculukları da yok her ikisinin de.



izleyici artık bu şiddet içeren filmler izlemek istemiyor? toplumun pskolojisi yeterince bozuk zaten, sırf oyuncular ve yapımcılar para kazanacak diye bu toplumu şiddete sürükleyip yangına körükle gitmenin anlamı yok! orada istediği kadar aşk meşk olsun ana mesaj önemli! final çok isabetli bir karar, çok geç bile kalındı.

bu arada yerine oynayacak olan gaddarın da ondan kalır yeri yok! ne kadar şiddete meraklı, şiddetten beslenen ve hoşlanan bir toplum olduk!!??

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.