Yüz Yüze - ahh bu merak yokmu sinem i asla izlemem dedigim halde baktim. ama

Yüz Yüze Yüz Yüze
ahh bu merak yokmu sinem i asla izlemem dedigim halde baktim.
ama mantik hatalari,tam oturtamadigim konular vardi.
ginonun babasi uyusturucu cetesinin icine giriyor ve öldürüldügünde vatan haini olarak damga yiyor. iyi güzelde polis bilal in polis teskilatindanki arkadaslari cetenin icine girdigini bilmiyorlar mi? polis bilal bagimsiz olarak basina buyruk mu calismis?
gino 15 yildir babasinin kasetini nasil bulamamis? bana pek inandirici gelmedi.

zeynep tamam seliha yi aradi bulamadiginda neden polis arkadaslarini aramiyor ve onlara birseylerin ters gittigini anlatmiyor? zeynep ise seliha yi bulamadiginda aglamayi secti. ali nin telefonundan polis arkadaslari nerde oldugunu bulabilirlerdi..
güpe gündüz istanbul da yapilan bu soyguna polislerin gelmemesi cok mantiksizdi.

olaylar biraz fazla cabuk gelisti gibi geldi bana,seliha o dükkanin kiralik oldugunu nasil ögrendi,sonucta kiralik tabelasi yoktu. cinonun arkadaslari ile tanistiginda onlarin bir cete oldugunu anlamasi an meselesi ve onlardan kuskulanmasi. kasanin kime ait oldugunu ögrendiginde kasanin sahibinin cesedi bulundugunda kesin arastirma yapacaktir ve gino nun babasina giden yolu bulacaktir.

gino silahlari kullanmiyacagiz dedi ama kime geldigini görmeden taramali ile deli gibi ates etti.

kafama takilan bir diger konu gino zengin biri degil ama aldigi 25 bini kardesinin okuluna bagasladi,bana fazla bonkör geldi.

gelelim sinem kobal a onu analar ve anneler dizisinde izlemistim birdaha asla seyretmem bu rol yapmayi beceremeyen,mimiksiz oynayan kadini demistim.
burada bir tik daha iyiydi ama yine mimiksiz,hissiz biriydi...

ben dizide hicbir karekteri sevemedim,isinamadim,biraz mustafa ve ali karekterine isindim onlarida ethem bey öldürmeyi secmis:((

tatar sevimsiz biri ve sonucta katil,en cok sasirdigim arkadaslari masum birini öldürmesini hic sorgulamadilar bile.
mollamidir nedir dindarim diye ortalikta dolaniyor pavyonda calisan kadina ekmek satmaya yanasmiyor,ön yargili pislik ama hirsizlik yapiyor. önce sen kendine bak neyim diye.

cino babasinin intikamini alayim diye bu tehlikeli yola cikti ama sevdikleri bir arkadasini kaybettiler ve günahsiz ali yi öldürdüler. ahh be ali nediye ramboculuk yaparsin. her dizide basrol iki karekter arasinda ask olur bu bir dizi kanunudur malesef. ama cino ve seliha arasinda bir ask i sindiremem ben. seliha yillarca tanidigi ve cok sevdigi arkadasinin ölümüne sebep olan adamla mutlu mesut mu yasar? zaten ethem bey mutlu sonlari sevmez,bu dizide mutlu son imkansiz.

bu arada dizide en gicik oldugum sey o şşşşşşş sesleriydi:(( cok mu düsündüler acaba o sinir sesleri koymak icin.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.