Yıldızlar Şahidim - ben kendi adıma konuşayım 12:37, ben tv8'ise

Yıldızlar Şahidim Yıldızlar Şahidim
ben kendi adıma konuşayım 12:37, ben tv8'ise hiçbir şekilde izlemiyorum. hatta ben doğru dürüst televizyon izlemiyorum zaten. o dediğin kişiyi de zerre kadar sevmiyorum. ama bize yapılan haksızlığa da sessiz kalmamızı bekleyemezsin. o çok ünlü yarışma programı var ya, herkesi kilitlenip izlediği, bir kez bile açıp izlemedim şimdiye kadar. sapla samanı ayırmalı yani o yüzden. ka fandom'un gücünü gördü herkes. olan da sizin diziye oldu. yanlış kanalda ve daha da kötüsü, o yanlış kanalda yayınlanabilecek en yanlış günde yayınlandı. tek kabahati buydu. geçmiş olsun.

çok sevdiğimiz dizimiz bitmiş. hemen ertesi haftasına koyulmuş başka bir diziyi izlememizi mi bekliyorsunuz ben anlamadım ki. çok büyük ve güçlü bir fan kitlesine sahip bir dizinin yerine geçti bu dizi. farklı bir sonuç beklemek akıl işi değil zannımca. ki sonuçtan da anlaşılacağı üzere...

bu sayfaya da sırf meraktan girdim. bakalım sonuçlar nasıl diye. hiç şaşırmadım. kanal için büyük ders olmuştur bu. kimseyi öyle ortada bırakmaz bir daha, heveslisi gibi.

ayrıca aynı protestoyu yapımcının projesine karşı da sürdürüyoruz toplu olarak. o projenin de durumu pek atmak değil. söylenenlere göre iyi bir kadrosu ve senaryosu olmasına rağmen hem de.

peki parlak, iç açıcı değil yazmak istedim, yanlış olmuş.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.