Yeşil Deniz - bu diziyi senaryosu ve oyuncuları nedeniyle çok seviyorum.

Yeşil Deniz Yeşil Deniz
bu diziyi senaryosu ve oyuncuları nedeniyle çok seviyorum. fakat bir de başka bir neden var. bu ege dizisini çok seviyorum çünkü kızlar cazibe olarak kullanılmıyor. açık saçık değiller. diğer ege dizileri gibi değil. farkını ortaya koyuyor trt. mesela bir kız süzülerek geçmeyip erkekler de vücut güzelliğine bakamıyor. insanlar içten ve doğal. diğer ege dizileri gibi çok yakışıklı güzel insanlar yok. doğal ortam. oranın insanıymış gibi doğal. eğreti durmuyor sözleri de davranışları da. belki hataları, ekskleri vardır fakat bu özelliklerinden bile izlenebilir. kişilere çok takılmamak gerek. ama ölen insanlığı anlatan bir dizi diye düşünüyorum. eskiden benim için en güzel ege dizisiydi şimdi ise en güzel dizi... emeği geçen herkese teşekkürler.
ayrıca da evet köye gelene aşık olunuyor olabilir fakat bu çok basit bir bakış açısı diye düşünüyorum. tüm erkekler o kıza bakıp hayran olmuyor ya da güzel olduğu için değil sevgileri. iki erkek bir kızı sevmiyor. evet dışardan bakınca gelene aşık olunuyor şıp sevgi erkekler gibi görülüyor fakat hepsinin ayrı ve özel bir hikayesi var. ben senaristin bunu çok iyi yansıttığını düşünüyorum fakat çok yanlış düşünenler var. tabi ki herkese hitap etmek ya da herkesi memnun etmek mümkün değil fakat bazen öyle yorumlar oluyor ki sığ bakış açısıyla gerçekten üzücü...
ve garibanlar aşık diyosunuz sadece ismail ve süleyman var. sürekli de olmuyor. hem farklı düşünün biraz. diyelim hata yaptılar. hadi diyelim saçma bazı şeyler. hayal ürünü. hiç mi bir şey katmıyor size ya? ben çok şey öğreniyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.