Yasak Elma - inanamıyorum, nasıl böyle birşey yaparsınız,yine şahika

Yasak Elma Yasak Elma
inanamıyorum, nasıl böyle birşey yaparsınız,yine şahika kazanıyor,izleyici şahikadan nefret ediyor, diziye bakmak istemiyorum,niçin bunu görmek istemiyorsunuz?niçin anlamıyorsunuz, biz şahiknaın yaptıklarından bıktık, dedikçe, yine onu akıllı, herkesi aptal yapıyorsunuz, şimdi de nadir’i öldürdü, karısı oldu. artık birisi şahika’nın ipini çeksin. şahika’yı dizide görmek istemiyoruz. dizi her şeyi ile çok güzel, şahika hariç, bir insan bu kadar kötü olmaması lazım dizide bile, biraz fazla ileriye gittiniz.
şahiknaın bakışları, yapmacık gülüşleri, konuşması, her şeyi izleyicilerin sinirini bozuyor, şahika geldiğinde bakmıyoruz.
şahika kısa zamanda diziden çıksın artık yeter.
fakir halit’i sevdik, deli gibi bağırmıyor kızlarına, zavallı hali deli gibi bağırmalarından daha güzel.
zeynep 71 bölümde çok güzel gözüküyor, tabii ender de.
çok sevdiğim bir dizi, severek bakıyoruz, şahika hariç, şahika karakteri leyla’dan da kötü, nadir’den de, bir insanı bu kadar kötü göstermemeniz lazım, aradı bir bari birisine bir iyilik yapsın, tutulacak, sevilecek geçi bir yanı yok. herkesi aptal gösteriyorsunuz, göya çok akıllı bütün kağıtları hazırlıyor ve nadir ile evlenmiş gibi gösteriyor, o kadar zengin olan nadir doğru dürüst avukatı yok mu, bakmıyor neler dönüyor diye, halkı aptal yerine koyuyorsunuz hep şahika’yı kazandırarak.
şahika gitsin ve dönmesin, sevmiyoruz ve istemiyoruz kendisini.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.