Yasak Elma - yasak elma dizisinin 13.mayıs.2019 tarihli bölümünü izlerken

Yasak Elma Yasak Elma
yasak elma dizisinin 13.mayıs.2019 tarihli bölümünü izlerken dedim ki "" artık bu dizinin izlenecek yeri kalmamış " diziyi bitirmeyi düşünmeyen yapımcılar belli ki senaristlere yüklenmişler .zavallı senaristler diziyi uzatacaklar diye bizim hikaye dizisinde oynayan cevatzade'yi transfer etmişler. cevatzade 'de ne yapsın ? diziye başarı ile adapte olduğunu göstersin diye . 7/24 gece elbisesi onu dolaştırmalarına
yasak elma dizisine bizim hikaye dizisinden gelen cevatzade 7/24 kendisini parlak gece elbisesi ile dolaştırmalarına ve hatta bütün gün şirkette boş boş dolaşan ve bazen laptop'un kapağını açıp kapatan abisinin bürosuna da düğüne gider gibi göndermelerine hiç itiraz etmemiş. ama beline bir şey olmuş omuriliğinde bir sıkıntı varmış gibi yürümesi kendi fikri herhalde.




diziyi bir sezon daha uzatacaklar diye saçmalığın dibine vurduran yapımcı ve senaristler e selam olsun. artık yasak elma oynarken aynı insanlar arasınddaki aynı repliklerden çook sıkıldık. bu nedenle ğdr kanallardaki diziler acaba sarar mı diye onlara geçiyoruz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.