Yasak Elma - bölüm 26 da yasak elma tam sapıttı, alihan ve ender (hangi

Yasak Elma Yasak Elma
bölüm 26 da yasak elma tam sapıttı, alihan ve ender (hangi akıllı bunu düşündü ve yazdı) çok irenç, güzel bir diziyi fah ettiniz.
ender’in aynı hallerinden bıktık, hele ba bye ları tam sıktı, kötülükten başka bir şey yapmıyor ve düşünmüyor, konu hep aynı, konuyu değiştirin biraz, ender’i değiştirin, biraz iyi olsun veya hafızasını kaybetsin bir daha kötülük düşünmesin, biraz yabancı dizilerden örnek alın, dizide herkesi herkes ile yapmaktan vazgeçin. zeynep ve alihanın da konusu uzadıkça uzadı, biraz araları düzeliyor yine aptal bir olay çıkıyor, hele bölüm 26 ender ve alihan çok komik, tam bir soap opera olmuş ve sıkıcı. bu dizinin seneye devam etmesini istiyorsanız, biraz kişilerin kişiliklerini değiştirin ve saçmalamayın lütfen.
bir de başka bir şey ilgimi çekti, 2 kız kardeş 2 ayrı karakter, biri para canlısı ve hiç mutlu değişi diğeri çok normal, paraya önem vermiyor o da mutlu olamıyor, devamlı ikisi de huzursuz, bizler bu dizilere içimiz açılsın diye bakıyoruz, olaylar içimi kapatıyor, bir hassa halit’lerin yemek masası, herkes bir alem, bir kin bir nefret bitmiyor, içimi kapatıyorlar.
halit’in zehra’ya davranışları çok kötü, bir baba öyle olmamaktı, oğlu da oğlum tutturmuş gidiyor değerliler de çocukları, yazarınızda iş yok, oyuncular güzel ama yazan yazamıyor.

Oy Ver

7.2
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Güzel

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.