Yalı Çapkını - senaristler birdi iki oldu :):) oyle bir dagildiki dizi iki

Yalı Çapkını Yalı Çapkını
senaristler birdi iki oldu :):) oyle bir dagildiki dizi iki kisi toplamaya calisiyor ama hala hatalar yapiliyor.seyfer guzelligini ve buyusunu cok kotu senaryo ile kotu bozdunuz.nevra'yi getirmeniz zaten buyuk bir hataydi .pelini hamile getirmeniz iyice berbat etti. seyran, ferit beraberligi eskisi gibi romantik gelmiyor sanki birseyler bozuldu.marmaris cekimlerinden sonra seyran ve ferite olanlar oldu.
seyran'in akin ile yakinlasmasi daha cok ilgi cekiyor daha etkileyici olmaya basladi.feritin kiskancliktan kudurmasida iyi olacaktir.akin tarik gibi piskopat biride degil.akin'in seyrana "aday sen olunca umrumda degil dediginde ece'nin sessizce ohaaa demesi coook iyiydi." :):)ece'de okul arkadasi olarak diziye cok yakisti.seyran'in ferite sen hicbirzaman dedeni ve aileni birakmazsin bunlarla ugrasmaktan yoruldum cok dogru bir yaklasim.feritin ne kadarda soylese karakteri degismez.
afra dizide yine guzelligi ile buyuledi. abidin'in herkes deliye biz akilliya hasretiz sozude cok iyiydi".abidinde cok iyi oyuncu sefikanin kizi ile yakisirlar.suna( baldo :):):)) yalida yapicak birsey yok skilmaya basladi zaten seyran'in sahip oldugu herseyi kiskanan bir karakter feritlede olsa bu sefer akina goz diker korkarim.asuman bosta kalmisti demistim daha onceki yorumumda neyse onada birini buldunuz.yalida nazik,hanim gozuken ama bence cok silik bir karakter hicbirzaman seyran gibi yanlislara karsi cikmadi.sus bebek gibi oturdu.gulgun,seyran ve asuman karakterlerinin isbilrligini saglayip yalidaki kotuluklere karsi beraber olacaklari senaryo yazilmis olsaydi daha ilginc olacakti. sehmuz'un haremi gelisiyor 2 hanim gitti .nukhet geldi simdi ifakatida katacak haydi hayirlisi.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.