Yalı Çapkını - dizide tek durust olan kisi seyran ferit bunu dedesinede

Yalı Çapkını Yalı Çapkını
dizide tek durust olan kisi seyran ferit bunu dedesinede ifade etti seyran sonucunu goze alarak, herseye ragmen ayaklari uzerinde durmaya calisan ve dogrularin pesinden giden kisi ve herseyi olmasi gerektigi gibi yapiyor.
gulgun ne cabuk unuttu orhan'in kendisini otobanda parasiz,bavulsuz sofore emir vererek biraktigini cocuklarimin annesi demedi.seyran sahip cikti.kocasi insan oldurmeye ve hemde oglunun kayinpederini oldurmeye adam tutuyor birde yalan soyluyor korkutun dedim diyor isini bitirin dedi ustelik.
ifakatla aldatmalari seyran uzerindeki cocugu olmasin diye oyunlari. gulgun iyi niyetle gecen bolumde seyrana para vermek istedi ama orada seyranin lafi cok iyiydi.gulgun bu kafa ile kendini ancak yalida bulur onlardan hic farki yok.
ferit kazimi seviyor onu olmesin diye kurtardi ama ayni zamanda babasinin pisligini temizlemek icinde yapti.
kazim'in korhanlardan onlarin yontemi ile oc almasini istemem onlarla seyran'in yetenegini kullanarak rekabet ederek piyasadan silmeliler.
zenginlerin para ile her kotulugun ustunu ortmeye calismalarinin vurgulanmasi guzel bir yazilim.senaryo toparlaniyormu??? ferit seyran icin olumu bile goze aldi ama yalidaki konfor para ve dedesinden vazgecemedi yaptiginin arkasinda durmadi aslinda ferit seyranin yaninda olsaydi seyran dunyayi yikardi.
feritin mendil satan cocukla bolumu neyi vurguladi?? acaba sultanmi cikacak kafeden feritin oglumu bu diye bu kadarida yeter diyecektim.
ferit para verdi diye nevraya ask olur.ferit bencil bir karakter oldugu icin gizli sakli acik davranmadan dogru olsun olmasin kosulsuz kendisine destek verecek kisi yaninda istiyor.seyrandan nefret eder cunku aslinda seyran gibi guclu bir karakter olamadigi icindir.pelininde hala feritten umudu var haaayreeet suna ile atismalari coook iyi.nevra ve pelin sahnelerinin az olmasida guzeldi.
seyran son sahnede yine coook guzeldi.gelen bolumlerde daha cok aksiyon kotuluklerin bir bir ortaya cikmasini bekliyoruz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.