Yalı Çapkını - senaryolar ne kadar guzel olsada onu basariya goturen

Yalı Çapkını Yalı Çapkını
senaryolar ne kadar guzel olsada onu basariya goturen oyunculardir.basrol oyunculari ve tum ekip uyumu oyunculuklari,muzik secimleri cok basarili oldu ve 100 ulkeye kadar ulasti.
sosyal medya,televizyon magazin programlari,gazeteler nerdeyse hergun afra ve mertten bahsediyor bu tabiki onlara sohretle birlikte etraflarinda kiskanclikta olusturdu.
yeni partnerlerin katilmasini rayting dusunelerek degil.afra ve mertin yipratilmasi taktigi olarak goruyorum.afra ve mert'in menejerlerine derimki ikiside diziden ayni anda ciksin biri kalir digeri giderse kalan yipranir.ikisinide bu yapimdan cok daha guzel teklifler ve senaryolar bekledigine eminim.
3 kisiler ile bayat kiskanclik senaryolari yazarak dizi yapilacagina esas konu uzerinde ilerlemeye ve diziyi tadinda birakmaya calisin.gazeteler cok ilginc olacak sosyal medya cok ilginc olacak diye abartmaya calisiyorlar ama ben daha seyirciden oylemi aaa bakalim ne olacak diye bir yorum duymadim.pelinden kurtulmaya calisirken bir metres daha mert artik kor tutugunu opere dondu. son gelecek bayan oyuncuyuda hamile getirin isterseniz oda karnini ovusturarak yalida bos bos dolassin halis aga metresleri koruma altina almaya merakli nasil olsa.
hande mi guzel afra mi guzel arastirmasida cok iyiydi.cok dogru ve bomba gibi yakiskli genc birinden yorum geldi hande estetik guzel,afra dogal guzel gormeyi bilen goruyor.universite ogrencisi rolunu oynarken hic makyaji yoktu ve saci arkadan alelade toplanmis temiz ve saf bir yuzu vardi iste guzellik ve dogallik budur.guzellikte oyunculukta afrayi su an kimse gecemez.bu arada suna'da cok iyi bir oyuncu onunda cok dogal bir guzelligi var, guzel projelere bundan sonra rahatlikla girebilir.
afra ve mert giderse yapim sirketinin adida ogm yerine omg olsun (oh my god).
yapim sirketi seyircinin pelin tepkisine ragmen diziye soktular bundan sonrada dinleyecegini sanmiyorum.yorum birakmaya bile degmez.
tekrar soyluyorum afra,mert diziyi birakin zamaninizi ve enerjinizi bu sekilde devam edecek dizi icin bosuna harcamayin. ikinizde cok yetenekli karizmatik enerjisi guzel kisilersiniz.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.