Yalı Çapkını - bende ayni gorusteyim surekli bazi oyunculari one ciksin prim

Yalı Çapkını Yalı Çapkını
bende ayni gorusteyim surekli bazi oyunculari one ciksin prim yapsin diye diziye getirmekten ve diziyi batirmaktan baska birsey yapmiyorsunuz.pelin ciksin artik diye herkes bas bas bagiriyor siz yine 3 kisileri seyrana rakip, bir erkek oyuncu bulup ferite rakip bunlar rayting artirmaz kimin kafasi buna basmiyorsak anlatin.orjinal herhangi birseye eger baska birseyi uydurmaya calisirsaniz yama olur ve orjinalligini kaybeder.onerilen hicbir oyuncu bana guzel ve cekici gelmedi.eklenenlerde dahil nedir o piril. 53 bolume kadar diziyi getirdiginiz diziyi toplama kampina cevirdiniz.afranin yerini hicbir kadin oyuncu,mertin yerinide hicbir erkek oyuncu bu kadar bolumden sonra dolduramaz.53 bolumu bir cekisme rekabet basladi diye heyecanla beklerken yine batirdiniz .ratingler dusmuyordu dusurmek icin caba sarfediyorsunuz yazikkklar olsuuun.
yeni oyuncu 53.bolumde basliyorsa seyretmiyorum tahammul edemeyecegim.pelin 53.bolume kadar zaten sinirlerimizi yeterince oynatti.
turkiyenin en yakiskli erkegi secilmis kivanc tatlituguda seyrana partner yapin yine rayting artirmaz cunku bazilarina gore yakiskli bence turkiyenin degil cunku soguk ve karizma yok. afra ve mertin oyunculugunun dogalligi var belki eskiden beri arkadas olmalarinin katkisi olabilir ama basarili oyun yetenekleri tartisilmaz 100 ulkeyi diziye bagladi hangi dizi 100 ulkede satiyor.. altin kelebek odullerindede haksizlik yapildi mert ve afra almaliydi.yetenekli oyunculara degil televizyonun sahiplerine odul dagitildi.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.