Yalı Çapkını - ingiltereden seyrediyorum kazimin londra yorumlari cok iyiydi

Yalı Çapkını Yalı Çapkını
ingiltereden seyrediyorum kazimin londra yorumlari cok iyiydi cok guldurdu.trafik ters akar,yagmur buradaki yagmura benzemez .siddet ve gorgusuz tavri disinda, yalidaki herkesin suratina gercegi vurdugu icin hem gulduruyor hemde sevindiriyor cok iyi oyuncu.seyranin feritin kolunun sakat oldugunu bildigi halde bavulunu toplamamasi ve surekli kendi bencil olmasina ragmen ferite bencil demesi ozensiz tavirlari cildirtiyor yeter artik 39 bolumdeki hastanedeki seyrana ne oldu.suna bile 3 gunluk kayaya guvendigi icin elestirdi.feriti birinci bolumden sonra kurtardik uslandi.seyrani kaybettik sanki hep yalida hizmetcilerle yasiyormus tavirlari sergiliyor. antepte konakta yer sildigi gunleri cabuk unutmus.kaya ingilterede ne is yapiyormus tatoo dukkani vardi yada rock gurubu uyesimiydi ? surekli tatoo larin gosteren giyimi itici oluyor sanirim one cikarilmak istendiginden yali capkinina alindi ve bu rol verildi ancak senaryoda bazi yerler oturmaya basliyor.asuman seyran gibi degil nerden yardim alacagini bildi.nukhet karakteri cok iyi oturdu ve oyuncuda cok guzel oynuyor. halis agayi dizginliyor artik masayada vurmaz diye dusunuyorum seyrana nukhet sayesinde cok guzel ve ilimli konustu. seyranin okumak istemesini takdir ediyorum ama abartilmis feminist tavirlar koyarak degil.gulgun kim tutar seni orhana ve ifakata ondan iyi bir ders bekliyorum.
yorumlarda gordugum kadari ile kimse gecen haftaki masada oyun sahnesini begenmedi cok ucuz bir gosteriydi. asumanda kiyafet giymisti cok guzeldi.seyranin kiyafetini kim secti cok kotu kendinede yakismamisti.primark'da bile daha guzel kiyafetler var .
mert'in oyunculugu cok iyi gidiyor mimikleri,ifadeleri,ile karizmatik cekici herkesin sevgisini kazaniyor .mutevazi,yavas asiriya kacmadan ilerliyor, adi gibi mert birine benziyor sohreti iyice artacak .bundan sonra her senaryoyu ve her teklifi kabul etmemesine baglidir.
afra guzel ancak mert'e gore aceleci secimler yapabilir dikkatli degil gibi geliyor.yazin bir otelin reklami icin verdigi pozda guzel degildi pek begeni almadi.
beraber yapacaklari modellik tekliflerine sicak bakmalari iyi olur cift olarak coook yakisiyorlar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.