Siyah Beyaz Aşk - sen anlat karadenizi seyrettim.evet birinci sınıf bir dizi

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
sen anlat karadenizi seyrettim.evet birinci sınıf bir dizi değil belki ama nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorsun temponun yüksekliğinden.yan karakterler zaten izlenesi.bizimkiler gibi ekranı kapatma sebebi değil.tahir nefese nasıl güzel bakıyor etkisinden kurtulamadım sabaha kadar.helal olsun çocuga.bizim ibrahim de isterse tahir gibi bakar sevdiceğine hatta ondan bile kat kat güzel bakar ama ama işte!!
fragmanı begendim.ferhatın ses tonu yine düzelmiş.ya da düzelmiş gibi görünüyor. her defasında inanıyorum bölümde çakılıyorum.bölümü seyretmeden yorum yapmayacagım bu defa.ferhat çok güzel bakmış aslı hastaneden çıkarken.duygu geçti bana sanki.bir de cool cool giydirmişler deri ceketi ,yakıyor .ne olur şunlara adamakıllı bir aşk yaz.aksiyon sahnelerinin de dozunu azalt ve formatını değiştir.lost seyrediyorum diyorsun gidiyorsun ne yazıyorsun..oluyo mu erkan bey??acı çeken bir ferhat görmek istiyorum.insan aşık olduğunda aşık olduğu kişi herkesin önüne geçer.belki siz de böyle değil ama gerçek aşk da bu böyledir..
şimdi tekrar izledim fragmanı.iboda değişiklik var bariz umarım bölümde de böyledir.bize böyle gelin işte.eleştiriler işe yaramış:)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.