Siyah Beyaz Aşk - 04-03-2018 19:51 çok haklisin, senarist dizinin dokusunu

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
04-03-2018 19:51 çok haklisin, senarist dizinin dokusunu hepten degistirdi. bir ask dizisiyken ne idügü belirsiz birseye döndü; arabeskmi, mafyami, komedimi belli degil.

asfer ugruna çogu saçmaligi görmezden geliyordum fakat ibrahimin soguklugundan dolayi çiftin arasindaki o güzel enerji ve tutkuda bitince artik dizideki tutarsizliklar iyice gözüme batmaya basladi:

- senarist bazen kendi yazdigini kendi unuttundan bir yazdigi digerini tutmuyor
- yeterin yasi ve dolayisiyle ferhatinda yasi (belki bu yüzden ferhati 45’lik adama çevirdi)
- totale hitap etmek ugruna bitmeyen, sonu iyi baglanmayan aksiyonlar sinir ediyor
- ferhatin acizliginden, kırolugundan, gerizekaliligindan vazgeçmemesi
- ferhatin asliya olan soguklugu
- gına getiren ferhat-yigit askı (yigit karakterini basindan beri sevmemistim, simdi tam nefretlik oldu)
- oyuncularin her bölüm karakter degistirmeleri
- ferhat ve abidinin garibanliklari, karin tokluguna namigin kirli islerini yapmalari (baslarini sokacak kendilerine ait bir evleri bile yok galiba)
- ve su an aklima gelmeyen bir dolu sey

ayrica senaristimiz kadini aciz ve silik göstermesini seviyorki asli’nin karakterini iyice pasiflestirdi, bizim ‚cevval doktorumuz‘ oldu munis, her seyi sineye çeken bir ev kedicigi. gülsüm, mesela, neden evlenmek zorundaydiki? hem de teyzeoglu bildigi, abi dedigi biriyle. kadini bu kadar aciz göstermek neden? gülsüm tahsilli bir kiz neden kendi ayaklari üzerinde duramasin, neden çocuguna kendi bakamasin? üstelik çevre baskisida yok, hani bazen böyle seyler mazeret olarak gösterilir ya.

diziyi aliskanliktan dolayi izliyorum artik, ne kadar sürer bilmem. son fragmanlarida sadece birer defa izledim. nerdeee o haftalar öncesinin heyecani, coskusu, nerde o çok sevdigim dizimi tanimayanlara tanitma hevesi. hepsi yok oldu artik. tek seyrettigim diziydi ve çok çok sevmistim, belkide senariste ve ibrahime olan kizginligim, hayal kirikligim bu yüzden. çok sevdigim ve sahip çiktigim dizimi elimden aldilar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.