Siyah Beyaz Aşk - bana ne ayhanın anasından danasından. ne gereksiz iki

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
bana ne ayhanın anasından danasından. ne gereksiz iki karakter bu baba kız. ikisinin yerine ferhata dişli bir bad boy rakip getirseydiniz su anda reytingleriniz hayal edemeyeceginiz oranda artardı. yeter ve yiğit sahnelerinde hiç etkilenmedim. yeter önce ferhatı kullandı yetmedi simdi yigiti yem olarak atıyo namıgın önüne. böyle pislik bir kadın o. daha oglun benimseyememis anasını sen de dunden razısın ya suna annemi mi tutuklamışlar diye yap artislik kocana. aslıyada birkac bölüme anne dedirtmezse yanıltacak beni senarist.dört gözle bu sahneyi bekliyorum. gercek hayattan ilham alarak karakterleri kurguladıgını iddia ediyor senarist ama ne hikmetse çevremizde ben böylelerine hiç rastlayamıyorum.. bir asır öncesinde kaldı sizin çizmeye çalıştıgınız kadın profili erkan bey hello! update etmek hoşunuza mı gitmiyor yoksa siz hala karaguldeki kitlenin etkisinden mi kurtulamadınız? aile içi ilişkilerin daha fazla reyting getirdiğini iddia edin bakalım, talihsizce senarist olarak getirildiğiniz siyah beyaz askta alacagınız hezimetten sonra da görelim bu inadınızı. askı merkeze koyup diger aile üyelerinin ilişkilerini belli bir dozda işleyeceginize tam tersini yaptınız. hadi bu oyuncular bir kara sevdadaki, bir kara para asktaki ne bilim bir karadayıdaki gibi seyir keyfi veren oyuncuların kumasından olsa basımızın ustunde.. dilsizi bunun dışında tutuyorum. abidin de gulsumle evlendikten sonra öldu benim için. cuneyt ve handanı bu kadar kötü yazacak ne vardı. zaten sempatimiz yok oyunculara bir de böyle salt kötü yazılınca etkileri sıfıra indi. basta gulsumu sevdiğine inandıgımız ama onunla yeni bir baslangıca adım atmaya bir turlu cesaret edemeyen bir cüneytle, ferhat vuruldugunda yeterin acısını bir anne olarak hisseden vicdanlı bir handan seyretmek daha keyifliydi cogumuz için.. cemin ölmesi de iyi olmadı.atıl bir karakter olarak yazılmış olsa da esas kızın hayattaki tek varlığıydı. böyle bir acı yasayan insanın gözü aşk mı görür.. görüyorsunuz ya erkan bey tango yapabilecek bolulu leondan başka her turlu saçmalığa inanıyorsunuz ve bizim de yememizi bekliyorsunuz..
esas çiftle ilgili olarak da, ortada artık böyle birsey kalmadı. birce garibim tek basına oynuyor cesur ve guzelde kıvancın yalnız basına oynadıgı gibi., yahu asık adam sevdicegine böyle mi bakar. diyeceksiniz ki burda asıl aşk yiğit ve ferhat üzerinden işleniyor görmemezlikten gel:) dövecek gibi bakıyo kıza lütfediyor aşkını uyuz. yeter dediği sahneye bakın aslıya ikinci söyleyişinde bagırıyor ayuu.. kim parcalamaz seni o durumda. iyi misin ferhat aloo. oyuncu sıkıntılı, tavırları, ses tonu, bakışları v.b...sanki ödül gecesinde yasananların hıncını birceden cıkartıyor gibi bir hali var. ruhsuz oyunculuğuna ne kadar daha tahammül edebiliriz bilemiyorum. artı söylemeden gecemeyecegim aslıya silahı aldırıp sarjör taktırdıgı sahne de cok guldum. çekim komik bircenin mimikleri komik..orda tam tersi bir hissiyatta olmamız gerekiyordu sanırım :)
dün faziletin kızlarına baktım gulizarla dönüşümlü olarak. ilk bölümleri o kadar kötüydü ki bu dizinin hem teknik hem de oyunculuk olarak. ücüncü sınıf kategoriden girerdi ödül almaya. adamlar bu bölümde bir aksiyon cekmişler dersiniz ki o dizi bu dizi mi? özen anahtar kelime özen, erkan bey..

Oy Ver

5.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.