Siyah Beyaz Aşk - 17:50 ne güzel yazmışsın , ellerine sağlık...beğeni

Siyah Beyaz Aşk Siyah Beyaz Aşk
17:50 ne güzel yazmışsın , ellerine sağlık...beğeni tuşu olsaydı da beğenseydim:))lütfen bir dahaki yazışmalarında isim kullan ( yazılarını okurken sen olduğunu bilelim)

allahım sba verdiğim sabrı hiç bir diziye vermedim şimdiye kadar( şeref meselesi de çıldırtıyordu)araştırmalarımın sonucu aynı yönetmen olduğunu öğrendim , neysee...

bu bölüm tamamen mantık hatalarıyla doluydu.parkta çocuğun kaçırılması (kaykay ın önünde boş bank var orda oturmuyo aslı gitmiş ilerdeki bankda sanki denizi izliyor.hadi gördü çocuğu mesafe o kadar fazlayken hoppp arabanın yanına uçtu birden .:))

aslı öldürülmesi için kaçırılıyorlar.namık ın kafası çalışmıyor herhalde sidikli cüneyt fikir buluyor.aslıyı yine öldürmediler .ya bari öldürmekten vaz geçtik desinler bu nedir.

cüneyt i bayıltıp bi yere atmışlar ama ne hikmetse silahı almamışlar.

aslının da ferhat ın her gittiği yere gelmesi saçma olmaya başladı.kardeşi onu korumaktan canı çıkıyordu da ora demiyor ki senin ne işin var burda.

ayy artık yazmaya üşeniyorum .bir dünya saçmalık...
evet diziyi ilk günden beri izliyorum.bekletilerim çok yüksekti.her bölüm daha iyisini beklerken umduğumu bulamıyorum
ben bu işlerden anlamam.yönetmen mi senarist mi , ışıkcı mı ne kim suçluysa ya düzeltsin kendini ya da daha iyi yapan birine versin ...

#asfer

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.