Seviyor Sevmiyor - arkadaslar burda yorum yaziyorsak..bu olumlu olumsuz olsa

Seviyor Sevmiyor Seviyor Sevmiyor
arkadaslar burda yorum yaziyorsak..bu olumlu olumsuz olsa dahi demekki, bizler diziyi izliyor, seviyor ve üzüntümüzü dile getirdigimizden. ben sahsen acayip bi seviyo sevmiyo fan iyim. tabiki elestiriyorum cünkü dizim elden gidiyo, icim aciyo, üstlerdeki bi dizi suan yerlerde sürünmeye mahkum!! ben korkumdan yorum yaziyorumki belki bi dizi yetkilisi okurda bi degisklik gerceklesir belki diye. gercekleride görmemiz lazim arkadaslar! daha dün aksam arkadasimla konustum , oda bi seviyo sevmiyo izleyicisi idi, ama simdi artik izlemedigini , diger diziye yöneldigini söylüyor(!!). tabiki üzüldüm bu duruma. ama bu arkadasim gibi cogu kisi birakti. herkesin gerekceside, cok sacmaladilar oldu!! evet abartili bi sacmalik vardi, abartili, yahu ne demek baska bi kimlikle biriyle evlenmek ve buna yardimci olanda, esas kiz sevdigi adami bi baskasiyla evlenme cabasinda...burasi bide tunayla ask denemesi dizide cok büyük kopukluk cikardi. cok gereksiz olaylardi. suanda toplamaya calisiyolar ama cok zor!!! cok hos ve seyircisini tutmus diziler var. bizden cok giden oldu. geri onlari kazanmak imkansiz. dizi cünki o bastaki büyüyü kaybetti!!
neden kiziyosunuz ki bu olumsuz yorumlara. evet dizi cok güzel di ...suan zaten reytinklerde bunu gösteriyo bi düsüsteyiz! düzgün musk dahi vermiyolar artik nerde o 90 li poplar , hit olmus sarkilar. bi basa dönelim, mükemmelin de ötesinde bi dizi idi...hergün ayni bölümleri bi yenisi cikana kadar izlerdim desem inanirmisiniz. evet izlerdim cünki komik ve skici degildi. her saniyesi cok etkili bölümlerdi.
bizlere kizacaginiza...diziyi nasil kurtaririz diye kendinizin zamanini harcasaniz hem bize hem kendinize iyilik yapmis olurdunuz!

dizi süper ama senarist berbat!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.