Şeref Meselesi -   mavişim zeyker konusu böyle derin ama para etmiyor

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
 

mavişim zeyker konusu böyle derin ama para etmiyor reytingleri etkileyemiyorlar. ergen hepsi karar verecek nokta da değiller o yüzden twitter dan bombalıyorlar . bir de bizden bile hayalciler reel hayatta da iki oyuncuyu birarada görmek istiyorlar çeşit çeşit senaryolar.
kerem bence amerikaya gitsin ve dönmesin orda proje yapsın zaten teklif ler var demiş bence kurtarsın kendini yoksa bir süre sonra kendini tekrarlamaya başlayacak.özgürlüğü de çok kısıtlı burda heryerde peşindeler :)
roza o kız şükrü ile geçen sezon film yapan kız filmin adını hatırlamıyorum. :))
aşk konusu kocaman bir azap olarak kalacak yüreğimiz de hayalci olduğumuzu sanmıyorum resmen yumuşak karnımızı kaşıdılar .24 bölüm anlaşma yapmışlar 2 sezon yani melina ve tonio aşkı 3. sezonda olmayacağı belliydi zaten. bile bile lades dedik 
yiğit le de kübra nın uyumu enerjileri de çok tuttu çok yakıştırdım onları :)) emir le de sibel i aynı şekilde çok yakıştırmıştım.
yılmaz ile de seyhanı kendime çok yakıştırmıştım ama rahmetli oldular :)))
mavişim aynen walla bende o sahneyi izlerken aklıma geldi senin yazdıkların. bence de yaz sadullah gibi bir adam oldu yada devreler tamamen yandı emir in. yiğit in hediye ettiği müzik kutusunu kübra kendisi paketlerden emir in gözlerini beslenmesine ne diyorsunuz

hediye

gözlerini pörtleterek bakması yazacaktım .

ada can ben de seni çok seviyorum en tatli ş ko sibel ci sensin

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.