Şeref Meselesi - denizkızım o zeybek sahnesinde olacak ne olacaksa, çok

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
mavişimm
denizkızım o zeybek sahnesinde olacak ne olacaksa, çok büyük ihtimal orayı işaret ediyor herşey, bu ilk sahnede yiğit kardeşi için fedakarlık yapıyor emiri de kurtarmak için zeybek sahnesine 2. defa fedakarlık mı yaptıracaklar acaba yoksa bu defa emirden mi gelir o fedakarlık emir daha ağır basıyor bende . yani yine yiğit olursa adam en son öldü deriz kaç defa yolun sonuna getirip dururlar bölüm içinde. yalnız o braveheart müziğini pek alakalı bulmadım da o sahneye kendi açımdan freedom diye bağırır birisi artık :))) motive olmak için o müziği dinlemişler haberlerde okudum , gaza getirmiştir amma o müzik baya :)))

hediyem selim ihtimali belki herkesin aklına gelmiştir önceden ama onunda fotoları var çoğu yerde yüksek ihtimal vermedim ama şu mezarlar aynı değil ona eminim ilk emirin kenarda durduğu mezarla derya kübra elifin bulunduğu mezar aynı değil eğer bir çekim hatası olmazsa, mekan aynı gözüküyor , etrafındaki detaylar farklı setten çıkan ilk mezar yalan olan mezar olabilir o yüzden ..
hediyem zaten kübra hastahanede ölmeyecek o sahne bir doğum sahnesi olacak kesin ama sonra öldürürlermi onu bilemem gerçekten kübra yaşasa nolur yaşamasa o çoktan ata binip 4 nala gitmiş:))

Oy Ver

8.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Harika

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.