Şeref Meselesi - aslinda ben daha önce de yazmaya calistim ama bu sitede

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
izleyicii
Bayan
ankara
1/1/1993 (31)
aslinda ben daha önce de yazmaya calistim ama bu sitede problem vardi hep, yorumlari okuyabildim ama benim yazdiklarim hic yayinlanmadi ki simdi bu üyeligim oldu bilemiyorum sona yakin tutturdum sanirim o yüzden o kadar kendimi kaptirmisken yazdikca yazasim var :)

dizideki rating kaygisi insanlari cok böldü, önce atiyorum kübra yigit iliskisini yavas yavas izlerken birden olaylari sona yaklastirdigi icin hizlandirdilar bu da insanlarda bosluklari doldurmaya neden oldu, yani her hafta bi mektup bi öldürme yapalim da konusulalim bari dendi ama dizideki sözler ifadeler eksk kaldi kim gercekten ne hissediyor anlayamadik bile, vakit olmadi sanirim yazmaya :) o degil de diziler artik eskisi kadar rating almiyor, yarismalar daha cok tutuyor. belli bunun nedeni de yaptiklari isi bu kaygiyla ellerine yüzlerine bulastirmalari. sen kemik izleyicini hice sayiyorsun. gercekten zor bir sektör. simdi bu dizi kardeslerin iyi ve kötünün yer degistirmesi catismasini simgeledigi icin öyle bir son olmali ki bazi seyleri de yikip gecmemeli. cünkü bu dizide zaman zaman kanunlar cok fazla yerlere atildi, sanki adam öldürmek hakli gibi gösterildi. yani dengeyi saglayamadilar gecislerdeki kopukluk yüzünden. simdi yigit kötü olan tarafsa kötü tarafini hirslarini, güc istegini hep törpüledi zaman icinde. kaybettiklerinin degerini anladi, yeri geldiginde bencilce tavirlarindan vazgecebildi. emir, iyi olandi belki ama düz bi adamdi bazen iyi dedigimiz seylerde baskalari icin iyi olmayabiliyor. kendini zman icinde daha da yumusatti. onu kübra ile olan iliskisinde degerlendirmiyorum ben, cünkü nasil zamanla kübra iyiligi, iyi niyeti, yargilamadan sevmesi ile yigitin dünyasinda saygi, sevgi, güven duyulacak kadin olduysa. emir de zamanla kübra icin saygi, sevgi, güven duyulabilecek bir erkek oldu onun dünyasinda. nasil yigit ve emir icin sibel cazibe, ulasilamz olanin büyüsü ise yigit de kübra icin öyleydi. yigit icin sibelin isiltisi söndü ayni kübranin yigit isiltisinin sönmesi gibi. sonucta hepsi yönetmenin dedigi gibi bazi seyler yasayacak ve dönüsüme ugrayacak diye hepsi yasadiklariyla degisti. simdi sonunda da bu iki karakterin inandikalri ugruna nasil bedel ödeyeceklerini görecegiz. ama umarim orjinalinden sasip da yigiti kahraman gibi göstermek icin baska sonlar yazmazlar. ne bileyim zaten son haftalarda yeteri kadar arinma modundaydi zaten, biz onu temize cektik bi daha bi daha gerek yok.
bi de 18:25 de yorum yazan arkadas cok iyi söylemis o hastane kismini, keske dedigi gibi olsa ben de yigit ve kübra karakterinde böyle bir benzerlik seziyorum hep. onlar sanki birbirine farkli bi kader birliktelikleri var kübra ne yasarsa yigit de yasiyor. karakterleri zit olsa da mesela is kurmalari, insanlara ekmak kapisi olusturmalari yönünden de benzetiyorum, hep girisimcilerdi.

Oy Ver

5.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.