Şeref Meselesi - pudra senin dediğin olsaydı kaçırılma olayında eğer 2.

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
mavişimm
pudra senin dediğin olsaydı kaçırılma olayında eğer 2. si olacak ve ilk sahne gibi olacaksa aynı replikleri hareketleri kullansınlar ki.o dediğin olmaz büyük ihtimalle sahneyi değiştirmişler ve biraz önce emirle yiğitin o sahneden fotosu geldi dmodadünyası adı altında aynı aslı gibi emir eline silah alıp son kalan 2 adamı da vuruyor sanırım.

denizkızım yalnız şöyle birşey var hastahane çekimleri var ve yiğit de orada (metin togay ziyaretinde çekmiş dünün set çekiminden ) çekim kostümü eşofmanlar , hatta karavan içinde melinle keremin ağlamaklı olduğu fotolar var aynı eşofmanla ,elif kaçırıldığı kıyafetlerle sanırım bi sahne provası yapıyolar diye düşünmüştüm fotoları görünce, aynı orjinalindeki gibi kurtulacağı bir yara alacak sanırım. bi de bu aklıma gelmişti yiğitle kübranın " fiziksel olarak " yaralanmaları doğum intihar gibi olaylarda göbekleri bağlıymış gibi 2 side aynı zamanda fiziksel acılar çekiyolar başka nasıl bir kelime kullanayım bilemedim, yiğit vuruldu aynı anda kübra erken doğum tehlikesi, kübra intihar aynı bölüme yiğit berbat halde işkence , burada tam tam tersi olabilir kübranın hayati tehlikesi olan bir durumu olabilir aynı anda yiğitte vurulmuş hastahanede oluyor. çünkü özette bir tarafta kübra ve bebeği hayatta kalmak için mücadele eder diyor.

denizkızım bir de o yiğitin ölme meselesi kesinse eğer emirin kübranın bebeğinin acısını yaşatıp öldürürler diye düşünüyorum , orjinalinde 3. sezonda yiğitle kızı kalıyor dedik ama burda bir sona bağlamaları lazım son ölümde yiğitten olur o zaman kesin yiğit ölüyorsa.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.