Şeref Meselesi - iyi geceler canlar, simson bende o sahneden gerçek bir

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
mavişimm
iyi geceler canlar,
simson bende o sahneden gerçek bir ölüm beklemiyorum, sonradan olacak olaylarda ölüm var seninle aynı düşüncedeyim. yalnız garip olan emir kübracıların çoğu da emir öldü diye bekliyor.

hediyem denizkızım canlar bence emir ölecek ama sonra yiğit (öldü mü yoksa hayatta öldü olarak bilinen birisi sadece ona emin değilim ). yalnız hediyemin dediği gibi ilk sahneyle başlayıp yiğit kılıç mezarı gösterebilirler vurucu olması için sahnenin yiğit kılıç göstermeleri gerekir heralde.

elifin konuşmaları tamamen 2 kardeşe de çıkıyor bana bıraktığın miras şerefle diyince emir geldi aklıma emir bu mafyayı çökerterek ve ölerek adını adalet alanında altın harflerle yazdıracak ve şerefli adam olarak anılacak diye düşünüdüm hayatını feda ederek ilk başta bu düşünce geldi aklıma. hem varsın hem yoksun sayende güvendeyim benim için hayatını feda eden babam diyor işte orasıda yiğit kılıçın öldü olarak gösterilmesi olabilir ya da ama bölüm sonunda kavuşacak demiyorum yiğit kılıç da bu şekilde hayatlarından çıkar . 2 kardeşi de bu şekilde dünyadan silecekler geriye kübra kalıyor ona ne oldu onu gerçekten bilemiyorum yaşlanmış mı gösterecekler yoksa kübranın ölümüyle mi yiğit elifin hayatından çıkıyor ya da o sırada elifi korurken o da ölüyor bu da olabilir elifin güvende olabilmesi için elife tehdit yaratacak kimse kalmayacak o zaman.
kısacası hem emire hem de yiğite veda olacak diyorum ben.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.