Şeref Meselesi
hediye denizkızı yorumlarınıza katılıyorum . 11.35 te yazan arkadaş bende güzel yorumladığını düşünüyorum burada biz sürekli yazdığımız için kendimize göre yorumladığımızı düşünüyorlar şöyle birşey var ben kendimde yiğitin tek aşkı sibelmiş diyenlerin kendine göre yorumladığını düşünüyorum herşey karşılıklı yani :))
denizkızı emir konusunda senaristlerin yaptığı doğru aşırı itici yapıyorlar artık inan izlerken bazı yerlerde tamam o da seviyor diyorum ama kardeşine ki yiğit kardeşi için kübradan vazgeçebilir de sen dış kapının dış mandalısın demesi hadi kübraya aşkı yüzünden ama elifin babası olduğunu tamamen aklından çıkarması bence kabul edilemez birşeydi bu da emirin birşeyleri anladı kendi vazgeçer tezini çürütüyor anlasa bile kübradan açık açık duymadıkça vazgeçmez, ne demişti sen benim yanımda olursan ben hertürlü senin yanında olurum aynen öyle yapacak ben artık bu ikilemde kübraya kızarım artık. kübranın emirden ayrılması lazım bu kadar birisine bağımlı olmaması gerekiyor hadi diyelim ilk başlarda işi yoktu ayakta kalamazdı ilk ev tuttu orada çocuğu için geri döndü imkanı yoktu başka türlü çıkar yol bulamadı, emirle istemeye istemeye evlendi ama bu saatten sonrası kübranın kendi tek yaşamasıdır senaryoda yapılan her türlü hareket yiğite aşık ama emirin yanında detayları kübrayı itici konuma getirecektir. diyelim ki yiğit kendini ailesinden uzak tutacak ama yinede kübra tek başına olmalı,.
gelecek bölüm kübranın sakatlığının düzelmesini de işleyebilirler çünkü kaçırılma olayında tam koşamadı bile kamera bacağına zumladı, bunu hatırlatarak kübranın bundan rahatsız olmasını ve birşekilde hastahaneye gitmesi konu edilebilir.
silah patlama sesi 2 si aynı anda hemen hemen geldi kimse gelmemiş de olabilir elinde silah duran 2 kişi seyhan ve emir, emir seyhana sıkmış olabilir onunda elindeki silah patlamış olabilir 3. sü de sonra patladı o da fahrettin çıkarıp emire sıkmış olabilir. emirle yiğit aynı anda yaralanırsa kübranın işi zor diyeyim yiğitinki hafif olur emirin ki ağır olabilir, bu da kübranın vicdan azabını daha da tetikleyebilir. ki böyle olmasını istemiyorum ama ihtimaller dahilinde :(((