Sen Anlat Karadeniz - senaris çok saçmalıyor evet ama oyuncuların da

Sen Anlat Karadeniz Sen Anlat Karadeniz
senaris çok saçmalıyor evet ama oyuncuların da performansı düşmüş. mustafa'nın şivesi daha gerçekçiydi şimdi sesi bir yumuşamış.tahirle nefes sahneleri falan hepsi çok yapmacık. yiğitcan kaybolma sahnesinden hiç bir şey anlamadım zaten. umarım güzel bir şey uydurur senarist.
buradan yeni senaristimize sesleniyorum. yeter!
madem diziyi bilmiyordunuz ne diye senaristliğini yaptınız. diziyi bilmiyordunuz diyorum çünkü özellikle ceylan konusu diziyi batırdı. artık bu durumu hiç bir şey kurtarmaz. bir kere ceylan diye bir karakterin çıkması çok saçmaydı. ama seyirci itiraz etti isyanlar etti diye aksini iddia etmeniz daha saçmaydı. ceylan nefesin kızıydı ve bunu geçmişi sürekli göstererek kanıtladınız. necip ve vedatın konuşma sahnelerinde falan. yiğitle ceylan oynarken vedatın onlara bakışından. hepsiyle kanıtladınız ceylan'ın nefesin kızı olduğunu. işte bunuj aksini iddia eden senaristin diziyi hiç izlemeden gelip senaristliği yapması diziyi büsbütün yıktı geçti.
bence etkileyici bir final düşünsün senarist mümkünse. bence finali de mutlu son yapmayın. böyle bir dizide mutlu son olmaz. mutsuz bitsin daha etkileyici olur diye düşünüyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.