Sen Anlat Karadeniz - bence şiddeti gereğinden fazla arttırdınız. tamam

Sen Anlat Karadeniz Sen Anlat Karadeniz
bence şiddeti gereğinden fazla arttırdınız. tamam illa olur bu dizinin konusunda ama saçmaladınız. şimdi de sırf reyting kazanmak için vedat nefesi vurdu.
bence tahir ve nefes gitmeliler. tahir nefesi bıraksın düşüncesi pek mantıklı değil. ama orada daha fazla kalırlarsa tahirin ailesi daha fazla zarar görecek. saniye hanım kısmen haklı.
gelecek bölüm muhtemelen nefesin yaşamla ölüm arasındaki mücadelesini inceleyeceğiz. tabi ki kurtulacak. sonra tahir başında bekleyecek. sonra onların aşk sahneleri.
sonra belki saniye hanım biraz nefese karşı yumuşayacak. yiğit öğrenecek onu nefese götürecekler. bu şekilde yani.
dizi aşırı derecede sıkıcı olmaya başladı. bence vedat karakteriyle ilgili daha ilgi çekici şeyler yapın. akıllansın. tüm geçmişini hatırlasın. yaptığı kötülükleri hatta babasını hatırlasın. sonra pskoloğa gitsin.
tahir ve nefese hiç bulaşmasın. nefesten özür dilesin ve tahiri de nefesi de herkesi de rahat bıraksın. tabi ki kimse affetmez de yani bir konuyu değiştirin diyorum. vedat sonra da teslim olsun.
çünkü sıktı artık. tahir kaçıyor vedat kovalıyor. vedat kaçıyor tahir kovalıyor. arada bir nefes vedatı öldürmeye çalışıyor. saniye hanımdan sürekli iğneleyici sözler. hep aynı terhane...
bu arada vedatın ölmediğine eminim o yüzden bu konuya hiç yorum yapmadım.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.