Sen Anlat Karadeniz - siz bu diziyi herseyi gercekmi sandiniz.kim boyle baska

Sen Anlat Karadeniz Sen Anlat Karadeniz
siz bu diziyi herseyi gercekmi sandiniz.kim boyle baska kadina cocuguna sahip cikar.kim ailesine bu kadar karsi cikar.asil herkes olmayan bir ask icin izliyor.
siz hala bu dizinin örnek olduguna devam edin.hatta bütun dizilerin örnek olduguna devam edin.kadina yönelik şiddet dizilerle degil dogru yetiştirmeyle imanla egitimle dogru düzgün programlarla düzeltilmeye calişilir.tabiki bunlari yapamiyoruz.
izleyenler eleştirir.siz devam edin dizilerin örnek olmasi icinmi yoksa toplum ahlakini bozmak ve siddete megimli pskolojisi bozuk insanlari kötülügemi itmek icin.kimse melek degil.bir anlik hersey bir anlik.insan nefsine uyar.bu gösterilen seyleri yaparlar.
zamanla herkes anlar.gerci herkes biliyor insanlari nasil ne yöne cekmek istediklerini.anlamak veya anlamamak sizin tercihiniz.
bi düşünun ne zamanki kötü diziler cikti siddet tecavuz artti.ahlak bozuldu.hergun medyada duyuyoruz.sadece bu dizi icin degil bicok dizi icin.
ne kadar kolay oldu adam oldurmek.herturlu kotulugu yapmak.kac kere duyduk dizilerdeki mafyaya siddete yapilan her kotuluge özenen gencleri insanlari.boyle boyle beyinleri yikiyorlar.neyse bizler uyuyaduralim.uyandirmayalim.bunu istiyorsunuz.
rabbim sonumuzu hayreylesin


birde soruyorum bu dizi hangi tarafi toplumu duzeltiyor.siddet uyguluyanimi
yada hangi kadini kurtariyor.kac kadina siddet uyguluyarak ve ellerinden hicbirsey gelmemesi.ustune ustluk birde nasil işkence yapilir onuda gosteriyolar.
ha birde polisin hic bir sey yapamamasi.gayet insanlarin korkmadan her kotulugu yapmasinimi.nasil olsa birsey olmuyor.biraz düşunun
insanlarin akliyla dalga geciyorlar.surekli öldür ama ölmuyor.gercekten verilen mesajlara bakin.sürekli silah dövus kavga siddet

birde klask dizi gibi elestirilir ordaki bir cok sey gercek degil.vede bu dizininde diger dizilerden bir farki yok.amac ayni.bence bana klask dizi gibi elestirdigimi soyleyen yorumcu siz nefes tahir icin izliyorsununki ki gercek bir ask degil.bence siz vaktinizi bosa harcamayin.
ha suda bir gercek diziler hepsi vakti çalmaktir
bence siz verilen mesaji anlayin.ben gayet iyi anladim

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.