Sen Anlat Karadeniz - bu artik kadina siddeti anlatmaktan cikmis sapik birisini

Sen Anlat Karadeniz Sen Anlat Karadeniz
bu artik kadina siddeti anlatmaktan cikmis sapik birisini anlatiyor.bunlari goren pskolojisi bozuk insan bunlari yapmazmi.polisin hic bir sey yapamadigini gosteriyor.
bu sapiklik varmi var.hatta bir cocuga yapildi.ölu bulundu.
ama bir insanin hem kuzenini boyle birseyden kurtarmak icin hapse girmesi hemde boyle birisi olmasi.birde boyle karisina yapan varmi bilmem.

sanki polisler hic bir sey yapamiyormus gibi gosteriliyor.evet yeri geldi boylelerini dişari saldilar.
bunlari göre göre polisten korkmayacaklar.

fakat bunlari göstererek nereye varilacak.yasanan şeyleri göstermekten çikti bu dizi.bunlari yansitarak toplumun bozulan ruh sagligi iyice bozuluyor.bunun yerine neden genclerimizi topluma kazandiracak örnek güzel programlar yapmiyorsunuz.birbirini seven saygi gosteren eşler.

dizi gitgide siddet ölum sapiklik göstermekten baska bisey göstermiyor.bir cok dizi gibi.

olaylara gelince boyle bir ask yok.kendi roportajlarinda bile soylediler.gercekte olsa polisten yardim alir ve karismayiz dediler.
üstelik vedatin surekli vurulup ölmemeside ayri bi sacmalik.vedat iyilesiyor.mercan hala ayni.

saniye hanima kötü kaynana rolü verilmis.kizadabiliriz.ama unutmayin gercek hayatta kimse ne oglunun nede kizininin dul biriyle evlenmesini istemez.insanlar kendi cocugunu zor cekiyo.baskasininkine boyle sahiplenmez.biraz gercek hayata donmeli.hicbir erkek anasina bukadar laf soylemez.

ayrica nazar yavas yavas anlamisti.ailesi gondermiyebilirdi.farkli bir yolla vedatin kötuluklerini hepsini anliyabilirdi.ikinci bir kadinin boyle olmasi hic olmadi.ceylanin kizi olmamasi.bu olanlar hepsi normal degil

ama ben zannettimki nazara siddet uygulasada tecavuz etmiyecek.aşiriya kacti iyice.yönetmenler en guzel örnek dizileri bile ikinci sezon mahfetmeseler olmaz.

yeni senarist eski bolumleri izlesin bence.bir umut mutluluk vardi.asiyeyle nefesin konusmalari.yangazlarin replikleri.hem nazarla murat kavusmaliyldi.bu olmadi iste.daha bircok sey.

artik izledigim dizileri sadece merakimdan izliyorum ama yarisini bile izlemiyorum.yeri gelecek hic bakmicam.sirf kotu mesajlar verildiginden.ve bircok neden yüzunden.super babayi cicek taksiyi canim ailem gibi dizileri özledik.gerci okadar alistirmislarki bizleri dram siddet dizileri.simdi olsa izlermiyiz bilmiyorum.o dizilerdede olumsuz seyler vardi tabi.ama suanki dizilerden bin kat iyiydi

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.