Sefirin Kızı - neslihana büyük geçmiş olsun. sanırim tedavisi süreç

Sefirin Kızı Sefirin Kızı
neslihana büyük geçmiş olsun. sanırim tedavisi süreç alacak. yoksa diziyi bırakacağını sanmıyorum. neticede sağlık her şeyden önemli. son bölüme gelince, evet narenin kızını bırakıp çekip gitmesi çok saçma. umarım bu hareketine mantıklı bir kılıf bulunur. neyse bu konu bir yana. ben son bölümdeki tutarsızlıktan bahsedeceğim.teşhis için hastaneye gidildiğinde sancara izin vermeyen polis, sancar kavga çıkarınca izin verdi. orada babası ve kocası varken üstelik. bizim polislerimiz bu kadar korkak mı? yine ben dizide sürekli yahyaya yapılan haksızlıkları görüyorum. yahya, elvanı bırakmakta çok haklı. sürekli kocasını aşağılayan, sürekli boşanacağını söyleyen, hatta ben başka erkek istiyorum diyen kadını hangi koca çeker? ha, dudu doğru kişi mi, o tartışılır.
son bölümde menekşe yoktu. o da mı ayrıldı diziden? iyi bir oyuncuydu.
son bölümde menekşe yoktu. o da mı ayrıldı diziden? bir oyuncuydu. kahramanın babası ısrarla ceylanı istesin.ceylan da doğursun ve kahraman da durumu öğrensin ama yumuşasın.
izleyici tuba büyüküstüne adapte oluncaya kadar bir süre yardımcı karakterler üzerinden de devam edilebilir diziye yani. tuba, yavaş yavaş diziye dahil olur. hem bir ayrıl, bir barış olmaz böylece.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.