Sefirin Kızı - yorumların hepsi bitmesi yönünde.. bende bi zamanlar severek

Sefirin Kızı Sefirin Kızı
Nergiscan🦋
Bayan
❤Ş.M.H❤
16/4/1996 (28)
yorumların hepsi bitmesi yönünde.. bende bi zamanlar severek izliyordum ama yavaş yavaş sıkmaya başladı gerçekten final zamanı bence.. engin akyürek ve neslihan için finale kadar izleyecem bırakmıycam diziyi..
dün yayınlanan bölümü şimdi izlemeye başladım nareyle sancara mutluluk ne kadar çok yakışmış :)) sancar zaten hak etmişti artık nareyi.. mesele uçurumdan atlamak değil ondan önce de hak etmişti.. aff etmek allaha mahsus nare kim ki aff etmeyecek.. hem uçurumdan atlamak kolay işmiş gibi konuşuyorsunuz adam sevdiği kadın için kendi hayatından vaz geçti bundan daha büyük bi sebep olamaz tabi ki nare aff edecekti, en doğru karar :))
bide dizide bana göre kocaman 2 yalnış var.. öncelikle hamile bir kadının bebeğinin 7 aylıkken alınması.. bu o kadar yalnış ki.. hepimiz biliyoruz ki bu bebeğe zararlı.. yani bi doktor mecbur kalmadığı sürece asla böyle bi karar alamaz.. almamalı.. neymiş efendim sırf kendi oyunları tıkırında devam etsin diye daha tam yetişmemiş tam normal olmayan bi çocuğu almak.. aslında koca bi suç..
gelelim 2 ci yalnışa taa ilk bölümden devam eden bir yalnışdan bahs edecem.. melek.. melek neden kendinden kaç yaş büyüklere isimleriyle sesleniyo ? bu izleyen çocuklara nasıl örnek olacak ? çok yalnış değil mi ? bu tür olaylar benim hep çok sinirlendiğim olaylar olmuştur.. dizi bile olsa dikkat etmeleri gerekirdi.. öncelikle elvana elvan abla demeli.. zehraya zehra değil de hala demeli.. bi babannesine babanne diyo oda çok garibime geliyoo halise efe desin bence tam olsun!
23:07 de yazan arkadaşıma katılıyorum.. bize önce dostluğun ne olduğunu nasıl olduğunu nasıl kurulduğunu gösterdiler sonra da mahv ettiler.. bir kadın için dost dostu sattı.. bi kere buda dev büyük yalnış.. hata üstüne hatalar yapan bir dizi.. ama yine de herşeye rağmen engini izlemek büyük mutluluk benim için..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.