Sefirin Kızı - pes yani. bir dizide bu kadar saçmalık olur ancak. öncelikle

Sefirin Kızı Sefirin Kızı
pes yani. bir dizide bu kadar saçmalık olur ancak. öncelikle o naif, o efendi, o fedakâr, o adil gedizi sadece ve sadece nare'yi sevdiğini dile getirdiği için yerden yere vurmaya başladınız. nare defalarca sancar'ı affetmeyeceğini söylemedi mi? gediz buna güvenerek nare'ye açılmadı mı? derdiniz ne? sonra doktoru ve doktorun söylediklerini reddedip inek derisiyle hastauı iyileştirmeye çalışmak nasil bir mantık? izleyiciye ne de vüzel örnek oluyorsunuz? çareyi doktorda değil, hacıda, hocada, büyücüde arayın mı diyorsunuz? ana karakter neden sürekli yasa dışı yollara başvuruyor? akını öldürmek gibi, notet kaçırmak gibi?
o uçurumdan aşağı düşen akın ölüyor da, sancar nasıl sağ kalıyor? hiç değilse ceketi falan bir ağaca falan asılsaudı da hız kesseydi bari. evet, milletin aklıyla dalga geçmeyin. ha, değişiklik mi istiyorsunuz? mesela akın değil de sancar ölseydi, akın kurtulsaydı daha ilginç olmaz mıydı? o zaman belki gediz'i bu kadar kötü yapmazdınız belki.
akın ölürse hangi gerekçeyle tüm malvarlığı nare'ye kalıyor ki? daha nare'nin babası hayatta. bunu bir açıklayabilir misiniz? akın sefirin yeğeni yani nare'nin kuzeni değil mi? sefir ölmeden tüm malvarlığının nare'ye kalması olmaz. lütfen bir hukukçudan destek alınız.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.