Sefirin Kızı - selam olsun güzel sayfaya.. 23.bölümü bitirdim de geldim..

Sefirin Kızı Sefirin Kızı
Nergiscan🦋
Bayan
❤Ş.M.H❤
16/4/1996 (28)
selam olsun güzel sayfaya.. 23.bölümü bitirdim de geldim.. kına gecesi falan güzel sahneler vardı. akın meleği menekşenin yardımı sayesinde kaçıracaktı ama olmadı. aslında kaçıra bilseydi daha heyecanlı ilerlerdi dizi ama kaçırılma olayları zaten bu dizide daha öncede oldu. o yüzden yine tekrarlanırsa sıkıcı bi hale gele bilir. ve bir şey daha var beni bunaltıyor. zehrayla kavrukun iki saat uzun uzun bakışma sahneleri falan.. anlamıyorum koca koca insanlar.. bir birileri için ölüp bitiyolar ama susuyorlar.. zehranın gözünün önünde kavruk evleniyo susuyo.. susmakla hayat mı geçer ? oysa konuşsalar herşey tamamen farklı ola bilirdi.. kavruka ne demeli ? erkek adamında zorla evlendirildiğini ilk kez görüyorum a😂 neyse gelelim o çok beğendiğim zeybek sahnelerine.. vay be engin akyüreke nasıl da yakışıyor.. engini gerçekten çok beğeniyorum.. işinde çok iyi çok çok başarılı.. keşke çok daha önceden keşf etseymişim onu.. böyle harika oyuncuyu izlemek çok keyif veriyor bana.. her bölüm biraz daha da ısınıyorum engine.. 24 bölümde yaşanan olayları dev merak ediyorum.. bugün inşallah izleyeceğim.. herkese iyi günler😘
isimsiz arkadaşım sancarı savunanlar derken beni kast ediyorsan cevaplayayım ben zaten sancarın seneler önce yaptığı hatayı savunmuyorum sadece şunu diyorum ki kimin ne hatası olursa olsun cezası evladını kayb etmek olamaz.. benim dediğimi anlamak niye herkese zor geliyor anlamıyorum.. sancar zamanında ne yapmış olursa olsun zaten bunun bedelini nareyi ölene kadar kayb etmekle ödeyecek.. ama evlat başkadır.. sancar bi evladı olduğunu ôğrendikten ve ona bu kadar bağlandıktan sonra nasıl vaz geçşin.. sizde biraz kendinizi onun yerine koyun empati yapın bence.. sadece mağdur olanı savunmakla geçemeyiz.. hataları olanın kalbi yok mu ?
nare isterse ölene kadar sancarı aff etmesin.. buna hakkı var.. ama kızını ondan almaya hakkı yok.. ne hatalar yapmış olursa olsun hakkı yok.. hem sancar zaten onu kapının önüne koyduğunda hamile kaldığını bilmiyordu.. nare kendisi bile bilmiyorduu.. gedize gelinceyse gediz evet taa başından beri nareye ve meleğe sahip çıktı.. ama her şey merhametli ve vicdanlı olmak demek mi ? herşey aşk mı ? hayır.. gediz aşkı için senelerce dostum kardeşim dediği adamı sırtından vurmuş oldu.. aşk kadar dostluk da önemlidir bence.. gediz nareden vaz geçe bilirdi.. onun sancarın naresi olduğunu öğrendiğinde taa ilk başlarda vaz geçe bilirdi.. dostu için yapa bilirdi.. gediz aşkta iyiyse sancar da dostluk da iyi oldu hep..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.