Sana Bir Sır Vereceğim - arkadaşlar bi yerde:"Aylin ölüyor mu? Elbette

Sana Bir Sır Vereceğim Sana Bir Sır Vereceğim
Semagül
arkadaşlar bi yerde:"Aylin ölüyor mu? Elbette hayır, Aylin hayatta. Aylin babasının ayağına yapışıp gitmesini engelleyince Büyük Abi bir şekilde kurtulacak ve Aylin'i oradan çıkartıp (muhtemelen küçük kızlardan aldığı bir özel gücü kullanacak ki bu çok ağır şeyleri kaldırma OLABİLİR) güvenli bir yere götürecek.

Yani Aylin'i kurtaracak kişi Babası.

Ama Büyük Abi, sırf kendini kurtarmak için Aylin'i kurtardı. Yani dışarı çıkınca tutuklanacağını bildiği için Aylin'i gizli bir yere götürdü. Ailemize "şikayetinizden vazgeçerseniz Aylin'i alırsınız." diyerek yine karakoldan ayrılacak. Tabi Ailemiz bunu çok düşünecek. En sonunda Aylin'i kurtarmak için Büyük Abiyi tekrar özgürlüğe kavuşturmaya razı gelecekler. Ve bölüm sonunda teklifi kabul edip şikayetlerinden vazgeçecekler. Aylin'de kurtulacak. Ama Büyük Abi özellikle Tilkiye bu yaptığının cezasını ödetecek...

Esra ise artık ailemizin tarafında. Mehmet son anda Esra'yı hatırlayacak ve depoya geri dönüp Esra'yı da kurtaracaklar..."diye yazıyodu.bi de hayırlı olsun arkadaşlar 26.bölümün 2.fragmanını da koymuşlar izleyebilirsiniz yani:)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.