Rüya - 1970'li yıllarda türkiye'ye yasak olarak giren dergiler

Rüya Rüya
1970'li yıllarda türkiye'ye yasak olarak giren dergiler vardı. fotoğrafları çektirenlerin meslekleri belli idi. şimdi türk kanallarında üstü kapalı ve adı sanat adına yapılan cinsellikler, çarpık ilişkiler, aşk (!) olarak sunulan iğrençlikler hem de çocukların ayakta olduğu saatlerde rahatlıkla yayın imkanı buluyor. köyün köpeğini öldürmüşler, değneksiz diziler kol geziyor. hangi diziye baksan 3 kadın 4 erkek sırasıyla eş değiştiriyor sanat (!) icra ediyorlar.
yunanistan'da devletin izni ile, şifresiz ama gece 01.30'dan sonra, yani çocuklar yattıktan sonra, yani sadece yetişkinlerin ayakta oldukları bir saatte insan üreme belgeseli yayını yapan 4 tv kanalı var. tamamen bilimsel olarak çaba gösteren, sanatlarını (!) en mükemmel şekilde icra eden yetenekler var. çocuklarin ayakta olmadiği saatlerde
haydi türkiye, intikam için kardeş karısını, kız kardeşini, annesini düzen evlatlar, kızını, kız kardeşini, kaynanasını düzen damatların zamanı geldi. vakit kaybetme. ensest ilişkileri daha gündeme taşı. hey senaristler kardeşlerin sex partilerini işleyin. komşular birbirlerinin eşlerini değiştirsin tam türk gelenek, görenek, ahlakına uygun bir senaryo.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.